• Namens de beide besturen van V.V. Cadzand en V.V. IJzendijke willen wij onze afkeuring uitspreken over de gebeurtenis die er heeft plaatsgevonden in de wedstrijd tussen onze beide eerste elftallen, waarbij een speler van IJzendijke gewond is geraakt.

Geweld hoort niet thuis op de voetbalvelden. Als clubs zijn we dan ook geraakt door de gebeurtenis die zich op 2 december jl. heeft voltrokken en we trekken gezamenlijk op in het verwerken hiervan en het nemen van passende vervolgstappen.

Onze primaire zorg gaat nu uit naar de speler die slachtoffer werd van deze gebeurtenis.

Daarnaast willen we onze aandacht nu volledig besteden aan het ondersteunen van onze eigen leden die getuige zijn geweest van de gebeurtenis of op een andere manier betrokken zijn geraakt.

De beide besturen van Cadzand en IJzendijke zullen daarnaast volledige medewerking verlenen aan het politieonderzoek en het onderzoek van de onafhankelijk aanklager amateurvoetbal van de KNVB.

Namens de besturen:

Voorzitter V.V. IJzendijke