Zouden we vandaag kampioen worden?

Zaterdag 15 april Cadzand JO 13-2 thuis tegen Terneuzen JO 13-4

De scheids heeft er al zin in!

De aftrap was voor onze gasten en ze gingen gelijk fel van start. Wij weten al snel de bal te veroveren en vallen aan, Corner. Otto neemt hem zo strak dat hij op het dak van de goal beland, jammer. Jaimy onderschept vrij simpel en Sven P maakt een actie en geeft voor Lucas en Sekander missen.

Timo in duel en kan de bal veroveren , Otto vraagt de bal en gaat, Lucas wordt aangespeeld en hij heeft oog voor Sven. P die de scoren kan openen. 1-0

De 1-0 gaat binnen.

Terneuzen heeft er twee spelers bij klein van stuk maar grote voelbaltalentjes als je het mij vraagt, die twee kleine mannekes maken het ons erg moeilijk. Jaimy in actie maar de bal gaat buiten.

we gaan erg lekker.

Terneuzen knokt lekker terug even zetten ze druk op onze spelers, deden ze goed maar van lange duur zou dat niet zijn, we nemen steeds meer de controle voor ons conto. Sven in de aanval en weet Otto te bereiken en zijn schot kletst op de lat. Tik tik roept de trainer van Cadzand en de spelers volgen zijn aanwijzingen op, Sekander en Jaimy in een kassiek 1,2,3,4tje en het schot gaat net naast, jammer. We gaan steeds meer controle krijgen en drukken onze asten steeds meer terug. Dan een tikje van Sven P tegen zijn tegenstander, hij schrok er zelf harder van dan zijn tegenstander.

Elisa in control.

Otto en Mitchel in de aanval de keeper pakt de bal. Otto met een corner, weggewerkt en in de

tegenstoot moet Timo aan de baken dat deed hij geweldig. Wij weer in de aanval van Timo naar.

Mitchel naar Elisa weer Mitchel en Corner.

Dan een super lob van Kasper op Sven P het schot mislukt en had een beter lot verdiend.

Sven ik actie

Tygo met een scherpe steekpass op Sven P maar een been van Terneuzen komt er tussen. Sven P

naar Elisa zij plaatst breed en Otto lobt de bal binnen 2-0

even later Kasper in de draai schiet hij net naast jammer.   Tot de rust hebbe we nog enkele kansen

en Terneuzen komt er niet echt aan te pas. Alleen de twee kleintjes van Terneuzen doen het naar behoren. De nummer 10 en 16, de kleinste 16 van de twee nummers 16.

Rust met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft is van het zelfde laken een pak. Wij waren de sterkste met zo nu en dan toch een kansje, als ik het zo mag noemen, voor Terneuzen. Megan onderschept en Tygo neemt over naar Otto voorzet Lucas laat handig lopen en Mitchel kan scoren 3-0

Otto naar Sekander die geeft een steekpass op Mitchel en zijn inzet gaat naast.  dan weer een aanval en Otto mist.

Misser door Otto

Dan is het Terneuzen met een aanval Britt stoort en er komt toch een schot je ,maar door het storende werk van Britt (wat ze heel de wedstrijd heel goed deed) wordt het een zacht rollertje en Tiemen kan de bal simpel oprapen. Tygo naar Patrick en door naar Elisa de bal word diep ge geven maar Otto staat buitenspel. We hebben de zaakjes onder controle we hebben leuke aanvallen en geven niets weg.

Elisa met een Tackel op de nummer 10 en geeft gelijk de hand met een sorry, sportief of nie!

Dan bijna op het einde weer Otto die haast blindelings Michel weet te bereiken, Mitchel schuift de bal door en Jaimy kan de bal schieten en via de vingertoppen van de goalie gaat de bal binnen 4-0. De rest van de wedstrijd was het zelfde verhaal wij waren de baas op het veld. Punt Uit.

Girlpower, dat zie je zo!

De scheids floot af en weer drie punten er bij.

ja the man of the match: ja dat was Otto vond ik maar daar doe ik de ander misschien te kort mee. dus heb ik het in de groep gegooid. Toch Otto dus.

Maar er is ook een lady of the game. vandaag was ze geweldig ( anders ook maar vandaag extra) Elisa gefeliciteerd beide.

Afhankelijk van wat er in schoondijke zou gebeuren zouden we Kampioen kunnen worden als Schoondijke/ Breskens JO13-2 zouden winnen van HPC JO 13-2 en zo geschiedde 2-1 werd het in Schoondijke en dat betekend :

WE ZIJN WEER KAMPIOEN!!!!!!!!!!!!!!!!! Voor de tweede achtereen volgende keer!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gefeliciteerd allemaal!

Volgende week de kar en daarvoor even een wedstrijdje tegen HPC om 9.30 uur spelen we, dus 8.45 uur aanwezig zijn.

RME en L