We gaven de voorsprong weg en de 3 punten

Verslag van de wedstrijd Cadzand HPC gespeeld op 25 maart 2017.

Het team van Cadzand bestaat vandaag uit Yorben, Wietse, Timo, Siebe, Mathijs, Jan, Gijs, Florian en Bart. En de trainers

Na de aftrap gaat HPC gelijk in e aanval. Ze hebben meewind en Timo en Yorben moeten gelijk aan de bak. Mathijs laat weer zien waarom hij keeper is en na een corner voor HPC gaat de bal richting doel van de tegenstander. De verdediging van HPC is wakker en de bal komt via een corner voor HPC weer bij Mathijs. Mathijs trapt uit en de bal komt bij Jan die het halve veld oversteekt en het eerste doelpunt maakt 1-0!!

Na de aftrap gaan we weer in de aanval. Via Florian en Siebe komt de bal in de handen van de keeper. Even later is er een corner voor ons. Wietse neemt de corner, en via Siebe komen we op een mooie 2-0 voorsprong!DSCN3091

Maar nu laat HPC zien dat ze niet voor niks in de eerste klasse zitten… Ze gaan in de aanval en nog geen paar minuten later ligt de 2-1 binnen, en na nog een paar minuten de 2-2. Een van onze toeschouwers ging even om haar zonnebril en had 3 doelpunten gemist…

De keeper van HPC schoot ver uit en daar konden we soms gebruik van maken. Na een verdediging van Bart kwam de bal via Florian of Wietse weer naar de andere kant. HPC maakt gebruik van de wind maar Mathijs laat zich niet zomaar verrassen. Na een ingooi van Jan komt de bal bij Florian, maar HPC verdedigd en gaat in de aanval. Gijs stopt de bal en vliegt naar voren.

HPC probeert het weer van ver, en deze keer was het eigenlijk best gevaarlijk, een hoge bal die eigenlijk maar net naast de kruising gaat.DSCN3089

Vervolgens gaat de bal een aantal keer het veld over en zijn Florian, Wietse, Yorben, Bart en Gijs druk bezig te verdedigen. Net voor de rust weet HPC ons op achterstand te zetten, met 2-3 gaan we de rust in.

Na de aftrap gaan we in de aanval. Jan weet hier een corner uit te slepen. Wietse schiet voorlangs en uiteindelijk komt de bal via Florian in handen van de keeper. Vervolgens gaat de bal weer een aantal keer heen en weer tot hij uiteindelijk bij Yorben komt. Yorben weet er een corner uit te slepen die door Wietse genomen wordt. De keeper heeft de bal snel vast. Er komt nog een corner! Via Wietse komt de bal nu bij Siebe, maar deze keer vliegt de bal over. In de volgende aanval loopt Jan tegen de verdediging op, maar hij krijgt er een ingooi voor terug. Hier maakt Florian handig gebruik van en pingelt er de 3-3 mee voor elkaar!!

Onze verdediging doet zijn uiterste best om dit zo te houden. Timo, Yorben, Bart en Siebe krijgen het zwaar want onze tegenstanders willen weer zo snel mogelijk in een comfortabele positie komen.

Na een ingooi gaat HPC los en krijgen ze de 3-4 voor elkaar. Ze hebben de smaak te pakken en proberen er alles aan te doen om verder te komen, maar onze verdediging doet het goed. Gijs krijgt de bal en steekt bijna het halve veld over, maar de verdediging van HPC had wat rust gehad en daar maken ze nu gebruik van.

Na een spannende wedstrijd is de eindstand 3-4. We hebben dan wel verloren, maar we kunnen met opgeheven hoofd richting de kleedkamer.

Topscoorders ,

Ari            6