We laten de 3 punten in Koewacht

Zo`n groot verschil was het niet

Zaterdag 18 maart `17 moesten we afreizen naar het verre oosten, jawel, Koewacht. Een geroutineerde 1e klasser dus moesten we de borst nat maken.

Jalisco en Yorben waren er niet bij en ook trainer Remy had andere verplichtingen. Niels en ondergetekende hadden het onder controle.

In de eerste minuten waren we aan elkaar gewaagt de eerste grote kans was zelfs voor ons het had zelfs in de eerste twee minuten al 0-1 moeten staan maar helaas Ari miste doel. Dan komt Koewacht, Wietse stoort waardoor Matthijs kon redden. Wij weer in de aanval en het schot gaat naast. Jan gaat neer en we krijgen een vrije trap het schot beland in de handen van de keeper. Even later een aanval van Koewacht en de 1-0 zit binnen. Koewacht wordt sterker en drukken ons naar achteren maar toch lukt het ons om er uit te komen en er komt een kansje, Jan schiet naast.

DSCN3081 Jan op weg naar zijn topvorm

Timo wordt getest door Koewacht en volstaat de test met overmacht het schot was daardoor simpel voor Matthijs. weer een aanval van Koewacht en de bal klets op de paal. Dan een overtreding op Timo hij werd meedogenloos gevloerd, de scheids erkende de overtreding en gaf de bal terug. Florian, Wietse en Jan in de aanval en Ari schiet in de handen van de keeper. Goed gekeept overigens.

Koewacht in de aanval en daar gaat de 2-0 binnen. Het gaat redelijk gelijk op wij in de aanval en we lopen vast zij in de aanval en de bal wordt onderschept dan zijn wij weer aan de beurt weer loopt de aanval vast, en daar komt Koewacht weer en daar gaat de 3-0 binnen.

DSCN3064 Wietse pegelt de bal richting Ari

Wij pakken het weer op en vallen aan weer geen doelpunt niet veel later is het rust. 3-0

Rust

Wij komen gedreven uit de kleedkamer en beginnen een redelijk potje te voetbalen. We zijn met vlagen beter dan Koewacht. we zijn lekker bezig we hebben vaker de bal en missen net de kracht ons overwicht aftestraffen met een doelpunt

Dan een botsing tussen Wietse en Siebe gelukkig alleen zweet en tranen en geen bloed. Zeer sportief van de scheidsrechten om na dit leed de bal aan het slachtoffer te geven. Top scheids!

Niet veel later, wij in de aanval en Ari legt de bal in het netje 3-1

Koewacht is niet van slag geraakt door deze tegentreffer en gaat volop in de aanval. Het word wat drukker voor onze goal en Timo Bart en Matthijs hebben hun handen vol dan een hoekschop van Koewacht en bij de tweede paal staan een speler vrij en kan de bal zo binnen koppen 4-1

Niet veel later een slordige manier van verdedigen, niet goed opletten en daar ging de 5-1 binnen.

Weer een aanval maar Timo onderschept en na Tiki Taka Touzani heeft Nederland er nu en een Tiki Taki kappa TIMO bij, in een persoonlijk duel rechts voor de goal Tiki Taki Kappa TIMO er even lustig op los, zo cool, zo zelfverzekerd dat zelfs het publiek van te tegenstander hem een applaus gaf.

DSCN3079 Timo, net na zijn Tiki Taki Kappa Actie.

Je had het moeten zien! Dan wij weer in de aanval Wietse en Florian als ik het goed heb stuurde Ari weg hij ging op de doelman af en schoof de bal in de rechter hoek binnen 5-2.

Niet veel later floot de scheidsrechter af, en het eerste wat hij deed was naar Tiki Taki Kappa TIMO gaan om hem te complimenteren met zijn verdedigende actie van net geleden.

Echt veel slechter waren we niet maar waar Koewacht de kansen binnenschoot miste wij ze.

The man of the match, als je tiki taka touzani overklast en een kap beweging erbij doet , applaus krijgt van zelfs je tegenstanders ben je zonder twijfel the man of the match. Gefeliciteerd Timo

Topscoorders ,

Ari            6