Verslagen

JO13-2 heeft weer 3 punten gepakt.

Zaterdag 11 maart `17 thuis tegen Spui JO13-1 altijd leuk.

We moesten tegen Spui en dat staat altijd garant voor en belevenis. Wij beginnen sterk aan de wedstrijd en de eerste aanvallen zijn van onze kant. Lucas of Otto, dat kon ik net niet goed zien, sleepte er een Corner uit de aanval en Sven P schiet hem direct binnen 1-0. Een goed begin.

Sstrijdlustig zijn we zeker

Strijdlustig zijn we zeker

Jaimy Nieskens gaat in actie en doet dan vol overgave, zelf de vlagger van Spui was onder de indruk en legde aan de spelers in die omgeving uit dat, dat meisje kan voetballen jongens , moeder Nieskens glunderde met een glimlach van oor tot oor, zeer terecht.

Dan Mitchel on tour maar zijn steekpass werd niet begrepen . Dan is het de beurt voor Otto om een steekpas te geven maar die wordt geblokt. Dat is het spui met een aanval en Megan voorkomt dat.

Otto en Sven p combineren er lustig op los maar de bal gaat buiten ingooi en de spui-tjes komen weer en Megan kan wegwerken. Spui in de aanval en daar hebben we Amber met een verdedigende actie, weg kans voor Spui. Lucas en Mitchel in de aanval en de keeper werkt weg, Otto vangt op en schiet in de handen van de Keeper, jammer.

Otto overziet het allemaal

Otto overziet het allemaal

Lucas en Mitchel vinden elkaar makkelijk en daar halen ze een corner uit, Sven en Elisa krijgen de bal niet binnen en in de rebound ziet Otto zijn kans schoon en schiet binnen 2-0.

Dan begint een periode dat het steeds meer gelijk op gaat ,de spui-tjes zijn wat dreigender dan in het begin, alhoewel we sterker zijn blijkt het oppassen. Lucas krijgt een vrije trap i.v.m. een handsbal. De bal ligt net buiten de 16 dus er dient zich een kans aan. Het schot gaat over.

Elisa, Hidde, Elisa een juweeltje van een passje op Sven P en 3-0 kan er op het scorebord bij geschreven worden. Klasse.

Nog enkele aanvallen van beide kanten vinden plaats tot de rust die wij ingaan met een 3-0 voorsprong, Lekker.

Na de rust is het gelijk prijs maar dan voor spui de 3-1 ligt al binnen voor ik op het veld ben. En nog voor ik het genoteerd heb ligt de 3-2 ook al binnen en de spui-tjes krijgen hoop.

Wij vallen aan, Jaimy met de ingooi, Hidde vangt op en ziet Mitchel , plaats de bal naar hem en het schot van Mitchel gaat over. Spui is wakkerder dan wij en komen er steeds meer uit en zijn dan dreigend. Dan ligt de 3-3 op de schoen van een spui speler maar ze missen. Oef we komen goed weg het blijft 3-2.

Spui is even lastig te bestrijden er lijkt paniek en slordigheid zijn ingekropen, de trainer grijpt in en gaat wisselen , Megan terug in het veld. De rust keert langzaam terug in de achterhoede maar spui dringt nog steeds met regelmaat aan. De kansjes gaan over en weer, het is wel spannend de 3-3 of 4-2 kan zomaar vallen. Bij onze aanvallen is het gevaarlijk alleen de spitsen vergeten te schieten en blijven voor hun goal tikken. En zo gaan enkele kansen verloren, jammer.

Tygo met Rugdekking

Tygo met Rugdekking

Een prachtige bal van Lucas op Sven P en zijn schot gaat naast. We dringen aan meer dan spui en het moet er van komen, nog een treffer van onze kant en wat voor een.

De doelman trapt helemaal verkeert uit en Mitchel poft hem gelijk terug richting goal en gaat er in 4-2. Goed gereageerd van Mitchel op die slechte uittrap.

Niet veel later fluit de scheidsrechter af en zijn de 3 punten binnen.

De complimenten gaan deze keer naar een dame,

The Lady of the game vond ik eerlijk gezegd onze aanvoerster, als je de trainer van de tegenstander kunt laten zeggen dat meisje kan voetballen jongens let op. Geweldig toch.

Gefeliciteerd Jaimy.

The Lady of the Game is Jaimy

The Lady of the Game is Jaimy

Volgende week uit naar Denoek in Hoek natuurlijk, waar we HPC JO13-2 moeten trotseren.

9.45 vertrekken bij Schrier, 11.00 uur aanvang. Succes.

Lucien van Vlaenderen