De eerste 3 punten zitten in de pocket

Zatedag 4 maart de eerste echte 1e klasser moesten we trotseren. Ik zeg de eerste omdat we Aardenburg eerder een lotgenoot vinden dan een eerste klasser, ook zij gingen van de 3e naar de 1e klasse.

Toch wat vreemd en vol verwachting begonnen we aan de wedstrijd.                                                         Het verslag is opgemaakt door de vv Cadzand hooligans moeder Timo en moeder W&f

Verslag wedstrijd 4-3-17 Hoek-philppine/ Cadzand

Prachtige wedstrijd op kunstgras, Ari begint met een mooie panna + een voorzet van Florian, maar niet afgemaakt.

Dan een poging van Hoek die mooi tegen gehouden werd door Mathijs.

Dan nog een prachtige redding!!

Ari een prachtige actie, via via, voor het doel en goal!!! Rechts onder 0-1DSCN2877

Timo hotel de boter over de bal, de bal is gestopt + hoekschop.

Wietse hoekschop, Jorben netjes afgemaakt, goal 0-2!

Redding Mathijs, Florian in duel vrije trap tegen.

Prachtig redding van Timo en Wietse, gooi je er maar voor!

Hoekschop, Siebe maakt hem af met zijn scheen been!0-3

DSCN2882

Een soort de beugel geziene overtreding door Jorben, dan nog een duw.

Arie pracht goal via de paal. 0-4

Mooie redding van Timo.Floor schiet! Goal 0-5!

2de helft : Bart geeft een paar prachtige doorgeeft ballen plus een uitgooi.

En een voorzet op Arie. Dan een leuke poging Florian;Arie;florian. Hierna een schitterende redding van Matthijs.

De 2de helft begon n beetje saai, maar nu komt de druk vanuit Cadzand. Een spannende Hoekschop en redding van Florian. Mooie verdedigingswerk van Siemens, maar resulteerde in een vrije trap tegen.maar het mocht niet baten, Hoek komt niet hun punten!

DSCN2895

2 x een vrije trap tegen dankzij Timo die zich niet liet intimideren door de grote jongen van Hoek.hij trok hem zo omver.

Vrije trap in strafschop gebied.1ste x prachtige duik Matthijs 2de x gelukkig over.!

Wietse scoorde een prachtige 6de goal! 0-6 En Arie maakte het af vlak voor het afsluiten. 0-7

DSCN2909

Ons team is een tribune als Hoek waardig!!

Op voetbal.nl staat 0-6 maar het was toch echt 0-7

Prachtige wedstrijd!

Moeders bedankt.

Dan the man of the match;

eigenlijk allemaal , DSCN2926

maar voor de statistieken kom ik uit bij Yorben, vandaag geweldig verdedigd en toch even een doelpuntje meepikken , dat is nou Klasse.

Gefeliciteerd man.

Topscoorders