Eindelijk van start en we pakken de 3 punten

Cadzand/Groede JO13-2 begint ook met winst tegen Terneuze Boys JO13-3 het voorjaars seizoen.

Na een lang winterstop met veel afgelaste wedstrijden was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver. De eerste wedstrijd van 2017 voor Cadzand/Groede JO13-2. We moesten redelijk wat wijzigingen door voeren. Sefien is langdurig geblesseerd, Floris is gestopt bij Cadzand en voetbalt nu in het Brabantse land, Sven j en Otto waren afwezig en Sven v d P was Groede/Cadzand JO13-1 versterken. Gelukkig was Kacper na lange afwezigheid weer terug.

Cadzand/Groede JO13-2 begon wat onwennig aan de eerste helft mede door gebrek aan ritme en toch door een aantal omzettingen. Ook de Mist maakte het niet makkelijk. Cadzand/Groede JO13-2 had het betere van het spel maar wist het overwicht niet in goals om te zetten. de verdediging en Tiemen moesten toch alert zijn voor de counter. Rust stand 0-0

De 2de  helft ging Cadzand/Groede JO13-2 beter spelen, er werd meer gecombineerd en hard gewerkt. Een goal kon toch ook niet uitblijven. De 0-1 viel dan ook 10 minuten van tijd. Een afgeslagen corner en Lucas bedacht zich geen moment en nam deze direct met een volley op de pantoffel en schoot hem over de keeper in de verre hoek binnen! Na een paar counters van Terneuzen Boys met de verdediging en Tiemen stonden goed en wisten deze counters onschadelijk te maken. In de laatste minuut besliste Mitchell de wedstrijd door na een goede combinatie de 0-2 binnen te schuiven.

Kortom met veel inzet en door te blijven combineren heeft Cadzand/Groede JO13-2 hebben we de 3 punten naar Cadzand mee kunnen nemen .

Rochard.