Eindelijk van start als 1e klasser

Na alle afgelastingen was het eindelijk zover,  in de eerste klasse zijn we geplaatst. Niet omdat we dat wilde maar omdat er een team te kort was en Aardenburg ging ook dus wij moesten maar mee. In plaats een tweede klasser door te schuiven zijn wij dus de klos geworden. Maar desalniettemin gaan we het beste er van maken.

op de plaatsDSCN2718

Op de plaats……………………………………………………start van het nieuwe seizoen.

CZ/GR  – AARDENBURG

Volgens mij zijn de jongens toch een beetje zenuwachtig. Nog nooit gewonnen van …..

Maar ze beginnen met goede moed aan deze wedstrijd.

Aardenburg begint. Gelijk voor doel. Matthijs heeft hem. Gelukkig !!

Siebe gooit uit naar Florian. Bal kwijt aan Aardenburg. Corner voor Aardenburg. Florian schopt

hem weg. We zijn weer gered. Maar het valt niet tegen te houden 0-1, 0-2 voor de tegenpartij

als het zo doorgaat dan komt het natuurlijk niet goed. Timo is goed aan het verdedigen hij kan

niet anders dan de bal regelmatig terug te schoppen naar de keeper. Matthijs heeft het druk.

Hij is zo goed bezig de ene naar de andere bal houd hij tegen.  Jalisco goed bezig !!DSCN2749 Bart en Gijs hebben het onder controle

Nou zijn wij een keer aan de beurt de keeper van de tegenpartij houd de bal tegen maar houd hem niet in z’n hand. De bal komt bij Siebe en ja hoor daar hebben we de 1-2. De jongens doen zo hun best ze lopen zo hard of hun leven er vanaf hangt. Maar ze worden ook moe. Aardenburg is veel in de aanval. Ari gooit uit op Wietse. Naast . Jammer. Yorben is goed aan het verdedigen bal weg voor het doel. Toppie. De aansluiting is er net niet bij onze jongens. Maar ja het team is natuurlijk ook niet compleet. Jan is er niet bij maar hij komt wel kijken !!

DSCN2764 Jan zou het liefste zijn voetbalschoenen aan trekken en gaan helpen

De tweede helft Ari schiet op Florian dan op Wietse. Jammer. Aanval niet gelukt. Wietse neemt

een corner op Ari die loopt en staat alleen voor de goal. Spannend…… BAM 2-2 die zit. Bart goed zo.Nog een aanval van Ari bijna 3-2 maar helaas. Ari word geteckeld vrije trap. Naast.

Aardenburg schiet op de lat. Maar later word toch de 2-3 gescoord door de tegenpartij. Daarna de

3-3 door Wietse mooie aanval. Spannend , spannend. Gijs goed bezig.DSCN2755 we vallen met man en macht aan.

Nu valt er geen redden meer

aan. De Aardenburg scoort 3-4 ,3-5 en daarna de 3-6. WEER niet gewonnen van Aardenburg.

Maar ze hebben allemaal hun stinkende best gedaan.

Man of the match. Tja, op dit niveau waar we totaal niet aan gewend zijn, kunnen we deze wedstrijd niet echt een m.o.t.m. kiezen. Niet een is er niet boven zichzelf uit gestegen. Allemaal een dik compliment is zeker op zijn plaats. Top Mannen.

Topscorders.

Siebe       1