Jo13-2 We zijn Kampioen!

De kampioenswedstrijd voor de JO13-2!

img-20161210-wa0006 De supporters wisten het al voor de wedstrijd.

Zaterdag 10-12-2016 was het dan zover voor de JO13-2 na een klinkende overwinnen op Breskens de woensdag er voor kon men zich opmaken voor deze wedstrijd! Bij aankomst bij de sporthal bleken de ouders de voorbereidingen al in volle gang ingezet te hebben. Onze dank is groot hiervoor. De selectie voor de wedstrijd met Spui was voltallig dit betekende 20 spelers waarvan er 2 de laatste minuten mee mochten doen i.v.m. blessures. Na een goed warming up was het eindelijk zover. De wedstrijd kon beginnen. Cadzand begon aarzelend en zenuwachtig aan de wedstrijd en het duurde ook even voordat de ban gebroken werd. Lucas opende de scoren en vanaf dat moment was de ban gebroken. Sven v.d. P wilde ook laten zien dat hij kon scoren en schoot prachtig binnen. De 3-0 kwam op naam van Sven v.d. P die de keeper in de korte hoek verschalkte. de v4-0 liet ook niet lang op zich wachten deze werd door dit was een klutsbal uit een corner doelpunten maker onbekend. Kort hierop viel de 5-0 binnen door Sekander die uit de rebound binnen tikte. de 6-0 kwam op naam van Sven v.d. P die de bal knap binnen tikte. Spui deed kort voor rust nog iets terug door de 6-1 binnen te schieten Tiemen kansloos. 6-1 Cadzand zat op rozen. De kar werd voor gereden en de tweede helft moest beginnen. Cadzand vond het wel prima liet alles een beetje gaan ze waren denk ik met de gedachte al bij het kampioensfeestje! Spui kwam zelf nog op 6-2 Tiemen wederom kansloos. Kort voor tijd zorgde Sefien voor het slot akkoord en schoot knap de 7-2. Kort voor tijd kregen Jamie en Kasper de publiekswissel. Na het laatste fluit signaal. Toonde de spelers hun kampioenshirt aan de toeschouwers! De shirts waren gesponseerd door de boekanier! Bedankt!. Daarna werd aan Jamie de kampioensschaal uitgereikt! Daarna leek het even of dat de trainer de trainer van Bayern München was want ook hij kon niet aan een bierdouche ontsnappen. Toen was het echt tijd voor een feest! Een rondrit op de platte kar door Cadzand en friet in de sporthal!

Op deze manier wil ik sponsoren van de dag Bedanken! Maar ook de kledingsponsors, de ouders, spelers zelf, de trainersstaf! Zaterdag nog voor het laatste keer van het jaar aantreden tegen IJzendijke Oostburg JO13-3!

img-20161210-wa0007 We are the champions!!

Jongens en Meisjes, heren trainers/leiders gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie!

Namens R.E.M. & J.

Lucien van Vlaenderen