Floris en John bedankt voor jullie inzet.

Ongeslagen de winterstop in.

Zaterdag 17 december moesten we onze laatste wedstrijd spelen van het najaarsseizoen. Na zeven wedstrijden gewonnen te hebben met het kampioenschap en 21 punten 55 doelpunten voor en slechts 9 tegen begonnen we aan het laatste lootje.

We starte goed maar onze tegenstander, ST IJzendijke- Oostburg jo13-3, balde aardig mee en in de beginfase toch zeker. Wij speelde op een manier van we zijn al kampioen dus op het gemakje. We controleerde de wedstrijd en onze opponent was niet bij machte ons het erg moeilijk te maken toch duurde het even voor de 1-0 binnen geschoten werd door de Captain Mitchel Leenhouts een mooie goal. En tevens een opluchting want de kans was groot dat we een maximale punten aantal konden halen.

Vanaf de 1-0 was het eigenlijk niet meer spannend we wisten dat we deze potvoetbal ook zouden gaan winnen. Er waren nog een drietal goede kansen maar die werden niet verzilverd zoals dat mooi heet. We waren de sterkste op het veld en alle aanvallen werden in de kiem gesmoord. Elisa was wat mij betreft de Lady of the game, zij veroverde de bal menig maal eigenlijk altijd , klasse! Niet dat ik daar andere spelers mee tekort wil doen maar zij stak er vandaag met kop en schouders boven uit. Dan krijgt ze een bal in haar gezicht waardoor ze van het veld af moest. de verwonding aan haar neus viel gelukkig erg mee constateerde e arts in het ziekenhuis.

Na de rust ging het eigenlijk van het zelfde laken een pak. Wij domineerde en de tegenstander probeerde een gelijkmaker te forceren. Alle pogingen liepen stuk bij Megan. Top gedaan Meisje. Het duurde toch nog even voor dat de wedstrijd gespeelt was,  Sven vd Plasse deelde de genadeklap uit aan de tegenstander, soepeltjes en geraffineerd  legde hij de bal in het netje 2-0. Net voor het einde een echte publiekswissel.

Floris Holweg, kwam weer het veld in en Captain Mitchel werd gewisseld, de aanvoerdersband ging om de arm van de vertrekkende Floris. Een dankbaar gebaar naar hem toe.

img-20161217-wa0003  de kampioenen op canvas

Einde wedstrijd en de teller staat op 8 gespeeld 24 punten 57 doelpunten voor en slechts 9 tegen. Een ware kampioen. Tot onze grote spijt gaat Floris en zijn vader John ons verlaten. Zij gaan verhuizen. Dus rest ons Floris en John (Assistent trainer) onze hartelijke dank uit te spreken voor hun inzet voor ons team.

img-20161217-wa0006

Wij wensen jullie allemaal heel veel geluk in het Brabantse.

Namens R.M.E.

Lucien van Vlaenderen