Cadzand JO-13/2 neemt een voorproefje op aanstaand kampioenschap

Woensdagavond 07-12-2016 mochten het JO-13/2 team van Cadzand het opnemen tegen Breskens/Schoondijke JO-13/3. Deze wedstrijd werd in Schoondijke gespeeld.

Na het weifelende en afwachtende voetbal van de wedstrijd ervoor ging Breskens/Schoondijke uit de start blokken maar nam Cadzand na 5 minuten het heft in handen en heeft dit ook de gehele wedstrijd niet meer weggeven.

Onze spits Hidde nam de 0-1 voor zijn rekening waarna onze aanvoerder de wedstrijd in het slot schoot met de 0-2.

Na de tactische wissel van de coach kwamen de momenten van Tygo 0-3 Sekander maakte de 0-4 en Tygo ronde zijn hattrick nog voor de rust af met de 0-5 en de 0-6.

Ook na de rust nam Cadzand geen gas terug en nu met Elisa in de spits die haar eerste doelpunt van het seizoen meepikte en ons trakteerde op een paar prachtige acrobatische salto’s en sprongen was de 0-7 ook een feit.

De 0-8 werd gemaakt door Mitchel en ook de topscoorder van het seizoen Sven van de P pikte toch zijn doelpuntje mee en maakte zo de 0-9.

Na een prachtige aanval van Breskens/Schoondijke en een even zo prachtige tegendraadse kopbal was onze Tieme kansloos en zo maakte de tegenstander dan tegen zijn eretreffer 1-9.

Het slot akkoord was echter toch voor Cadzand Hidde maakte met zijn 2de van de avond een einde aan de illusie van de tegenstander om nog dichterbij te komen 1-10 dit was ook tevens de eindstand.

Cadzand kan zich nu gaan opmaken voor DE wedstrijd van deze competitie zaterdag as kan het kampioenschap dan nu echt worden veilig gesteld met de thuiswedstrijd regen Spui JO13-1 de wedstrijd zal om 10.00 uur beginnen en hopelijk zal dan rond 11.15 het eindsignaal klinken en het feestgedruis los barsten. Namens de Trainer/begeleiders en de spelers van de JHO 13-2 van Cadzand hopen wij natuurlijk op vele supporters om dit heugelijke feit met ons mee te maken.