Met de vrienden uit Loppem een leuke dag beleeft

Voetballen met nieuwe vrienden.

Zaterdag 10 december na weken van voorbereiden was het dan zover, We gingen een potje voetballen met een ploeg uit België. De KSV( Koninklijke StormVogels ) uit Loppem. Een echten vrienden match. Ksv Loppen onder de bezielende leiding van Jeroen Borrizee en Cadzand onder leiding van het bekende trio, RNL. Om een uur of 10 gingen we voetballen, wij in de keur van de rode duivels. en zij inde kleur van de oranje leeuwen, hoe vriendschappelijk wil je het hebben.dscn2449  Even met zun alle op de foto.

De wedstrijd ging er erg sportief aan toe, veel doelpunten gevallen en hele mooie acties gezien van beide kanten. Kortom een feest voor de echte voetballiefhebber. De scheidsrechter was Mika Vercouteren, goed gefloten scheids.

Cadzand mocht als winnaar uit de bus komen.

dscn2502 KSV Loppem in de aanval.dscn2511 Jan heeft net gescoord.

Na de wedstrijd gingen we omkleden en een drankje nuttigen en uitrusten in de kantine van een enerverende wedstrijd. We hadden voor ons team en de heren spelers uit Loppem een lunch geregeld dus op naar camping de Wachtsluis in Retranchement.

Daar aangekomen stond een lekkere lunch klaar, soepje en broodje enz, geregeld door Hanneke en Luc met hulp in de bediening van Ginet en Janet en zelfs Opa Joop liet zijn handjes wapperen, 1000 x dank mensen.

Na de lunch even buiten ravotten en om 13.00 uur op naar de duin van het Zwin aan de kanaalweg waar de heer Piet Jansen ons op pad naar strandpaviljoen de Zeemeeuw het een en ander uitlegde over het zwin.

dscn2539 Wat weet die man veel van het Zwin!

Via het Zwin arriveerde we bij strandpaviljoen de Zeemeeuw waar we een drankje aangeboden kregen van ze.

Na het drankje gingen de heren voetballertjes even als echte duinhazen zich vermaken in de duinen.

dscn2547  Even een drankje in de zeemeeuw.

En rond de klok van 15.00 uur was het afscheid nemen van onze nieuwe vrienden met de belofte in het voorjaarsseizoen daar eens op bezoek te gaan.

Wat ons betreft was het een geweldige maar vooral een vriendschappelijke ontmoeting met KSV Loppem de u10. kijken naar het vervolg al uit

hele fijne feestdagen en tot het Jan de Wolf toernooi namens,

RNL