Cadzand op vechtlust naar een punt.

Afgelopen zaterdag stond de 3e thuiswedstrijd op rij op het programma tegen OFB. De mannen van OFB moesten een verre reis maken naar het zonnige zuiden en gingen die combineren met een weekendje aan de kust. Cadzand trad aan met een fitte selectie op Angelo na. Angelo heeft een knie blessure wat de nodige tijd in beslag zal nemen. We wensen hem beterschap met dit proces.

Aan de andere kant was er de terugkeer van Peter. Peter startte afgelopen zaterdag voor het eerst weer eens in de standaardklasse en vulde dit naar behoren in. Cadzand begon wederom stroef aan de wedstrijd. OFB creëerde in de eerste 10 minuten een aantal kansen maar dit werd niet uitgedrukt op het scorebord. Na een kwartier spelen nam Cadzand het over en kwam het tot een aantal mogelijkheden. De ruststand was 0-0. Na 50 minuten spelen kwam OFB op voorsprong door een laag schot, onhoudbaar voor Rochard. Daarna probeerde Cadzand weer wat terug te doen. Er werd met hard werken een aantal behoorlijke kansen gecureerd. Aan de andere kant was het oppassen voor de scherpe counters van OFB. Na 70 minuten spelen kwam Cadzand verdiend op een 1-1 door een frommel goal. Sebastiaan zette goed door en door een communicatie fout tussen verdediger en keeper had hij de bal voor het intikken. Cadzand rook de overwinning maar moest ook oppassen voor de counters van OFB. Zij kwamen nog een aantal keer gevaarlijk voor de goal maar door goed verdedigen bleef de stand op 1-1 steken. Cadzand heeft eindelijk weer een punt te pakken. Het gat met Hansweertse Boys groeit naar 4 punten. Volgende week staat de uitwedstrijd op het programma tegen Smerdiek. Smerdiek is aan goed zegereeks bezig dus het zal een lastige pot worden!