Cadzand JO 13-2 door in de beker.

Op een mooie zaterdag ochtend stond voor Cadzand/Groede JO 13-2 de 3de een laatste bekerwedstrijd op het programma, Cadzand/Groede deze wedstrijd moet gewonnen worden aangezien SJO HPC-13-2 beide 6punten uit 2 wedstrijden had en wij maar 4 punten uit 2 wedstrijden moest er gewonnen worden om een ronde verder in de beker te komen. Wegens de vakantie was de bezetting erg krap en kregen wij de 2de helft versterking van de JO11. Bedankt hier voor.

Het begin was erg rommelig. Cadzand/Groede liet de bal eerst niet lekker rond gaan en werd er onwennig gespeeld. Maar na een paar minuten van Sefien het genoeg en school de 1-0 binnen. Hierna ging het bij Cadzand/Groede beter lopen en werd er steeds beter gespeeld. Mitchell die weer terug is na lang blesure leed ging na een mooie actie er schiet de bal binnen maar deze werd gepareerd door de keeper die de rebound aan Sekander liet die attent binnenschoot 2-0. Kort voor rust kwam Cadzand/Groede  op een confortabele 3-0  voorsprong een goed uitgespeelde aanval en mitchell ronden prima af.

Na de rust een paar omzettingen gedaan.  De spelers van de JO11 op de bank er bij.  Kort na rust werd de 4-0 aangetekend. Cadzand/Groede JO 13-2 liet het vanaf dit moment even lopen en liet HPC meer voetballen dit resulteerde in de 4-1 die Tiemen kansloos hield. Toen brak het hoogte punt van de wedstrijd aan de spelers van JO 11 kwamen binnen de lijnen en Florian werd direct publiekslieveling door mooie acties als rechts buiten te laten zien. Dit leverde veel mooie kansen op. Maar nog geen doelpunten. Na een mooie variant op een corner schoot Otto de 5-1 binnen.  Waarna de revelatie van de wedstrijd Florian Vercouteren de 6-1 en eindstand bepaalde.