Verslagen

Twidde thuis nog steeds ongeslagen

Geen verslag van de kraker Cadzand 2 – Hoek 4 van vorige week. Ondergetekende was weekendje weg. Een 2-0 voorsprong werd in het laatste half uur weggegeven, maar achteraf was iedereen tevreden met een punt: 2-2 (doelpunten Kevin en Bert Jan).

De drie punten moesten dus afgelopen zaterdag thuis tegen Terneuzense Boys 5 worden behaald.  Donderdagavond leek het er nog op dat we wat weinig spelers zouden hebben, maar uiteindelijk hadden we maar liefst  een selectie van 17 (!!) man.

De eerste helft was er nou niet echt 1 om over naar huis te schrijven. Veel balverlies, onnauwkeurige passing en te slappe duels. Toch kwamen we al vroeg op voorsprong door Bert Jan, maar nog geen minuut later was het alweer gelijk. Slecht spelend kwamen we toch tot heel wat kansen, maar we hadden een eigen doelpunt nodig (voorzet Paul) om met een voorsprong te kunnen gaan rusten.

De tweede helft was gelukkig een stuk beter. Na de 3-1 van Marnix was het verzet van de Boys gebroken en liepen we eenvoudig uit naar 6-1 (nog twee goals van Bert Jan en fraaie kopbal van Peter M).

De komende weken spelen we tegen de top 3, te beginnen volgende week met alweer een thuiswedstrijd. Nieuwkomer en nummer 2 in de stand Clinge is dan de tegenstander.