JO13-2 heeft geen problemen met Breskens JO13-3.

Cadzand/Groede met een grote groep stonden Cadzand/Groede klaar om aan te treden tegen Breskens/Schoondijke. Met  5 wissels op de bank had Rochard de zware klus om iedereen te laten spelen. Britt en Sefien zouden maar 30 min meespelen om daarna Groede/Cadzand JO13-1 te versterken. Cadzand/Groede speelde van minuut 1 hoog en fel. Het duurde ook niet lang voordat de 1-0 en 2-0 op het score bord stond. Door een spaarzame uitbraak en wat minder goed uitverdedigen kwam toch de 2-1 op het score bord. Dit liet Cadzand/Groede alleen maar beter spelen en zorgde ze voor een rust stand van 7-1. Na de rust ging Cadzand/Groede verder door en maakte het zelf nog een 7 doelpunten (eigenlijk 8) maar die stond niet op het wedstrijd formulier eindstand dus 14-1. Kortom een goede wedstrijd met goed samenspel en inzet.