U11 wint wederom overtuigend

Zaterdag 15 oktober moesten we naar het verre oosten, Oostburg dus. De man of the match was Gijs hij kon er niet mij zijn. Dus met een heftig mankement ( geen Gijs ) moesten we aan de bak in den vreemde. We beginnen de wedstrijd en het eerste schot is van Ari is naast we hebben en paar kansjes en weten niet te scoren. Dan is het aan Oostburg een aanval goed op gezet maar daar had Matthijs geen boodschap aan en hield zijn doel schoon.

Niet veel later een aanval en Jan kan binnen schieten 0 – 1. Ari met een afstand schot die over ging. We zetten druk maar door de drukte  lukt het niet de bal binnen te schieten.  Toch is Oostburg instaat om voor onze goal iets van een dreiging te creëren, Timo weet het op te lossen en werk de bal weg. Het gaat over en weer  en de doelman van Oostburg staat zijn mannetje. Florian die mee op gekomen was geeft voor maar het lukt niet te schoren.  Wij weer in de aanval en Yorben schiet maar de bal wordt van richting veranderd, jammer. De druk voor de goal van Oostburg is groot maar de precisie te scoren wordt gemist. Maar dan Jan aan de bal hij maakt zijn actie en speelt Ari aan  Ari speelt terug naar Jan die de tweede binnen schiet. 0-2.

Drukte voor hun goal, maar alle inzetten gaan verloren een  blok, over of in de handen van de doelman.  Dan is het jan die in de aanval gaat en bediend Ari en ja hoor de 0-3 gaat binnen. Wietse met een schot op doel en de keeper heeft de bal. Dan even voor onze goal wat drukte,  Florian onderschept en wij gaan weer . Bart die mee opgekomen is kan schieten maar de bal wordt gekeerd. Daar kwam Oostburg weer en Wietse  werk weg.  We vallen weer aan maar de scherpte is er niet we missen veel de bal en schoen komen niet aan.  De rust kwam voor de trainers op het juiste moment. Even de taken en posities nog eens uitleggen was nodig.

De tweede helft ging iets beter . Een corner van ons wordt weggewerkt Jan et een voorzet en Siebe schot op  goal en wordt gestopt door de keeper. Het gaat op en neer,  een mooie redding van Matthijs  en aan de andere kant en mooie redding van hun keeper. Timo met een ingooi en daar gaan we weer in de aanval en Ari kan schieten en de 0-4 ligt er in. De moeders op de zittribune  vragen zich af of Ari een potje koffie heeft gedronken in de pauze want voor ze het weten schiet Ari van af de middenlijn  de 0-5 binnen. We drukken de tegenstanders in hun achterste linies en schieten regelmatig op het goal naast blok of hun keeper staan een treffer in de weg. Toch blijft het oppassen want voor we het wisten staat Oostburg weer voor onze deur en Timo moest  uit alle macht verdedigen en dat kan hij als de beste dus,  geen paniek. Dan door het gekwebbel van de moeders ( Denk ik ) ging de 0-6 onopgemerkt binnen. Wie gescoord heeft, staat er niet, ik dacht dat het Ari was in de korte hoek maar ik kan me vergissen. Niet veel later gaat Jan de 7e treffer op zijn naam zetten 0 – 7  net voor het einde gaat de laatste van de ochtend binnen Florian die net over e middellijn dacht is poeier eens met als resultaat de 0-8 binnen.  Drie punten erbij.

Lieve moeders, bedankt voor de aantekeningen.

Volgende week uit naar Bresjes  8.45 uur  vertrekken bij Schrier                                                           Aanvang in Bresjes 9.30 uur.