20 minuten is helaas niet genoeg……

Afgelopen zaterdag maakte Cadzand de reis naar Kwadendamme. Gezien de andere wedstrijden leek dit bijna een thuiswedstrijd met maar een reis van zo’n 3 kwartier. Cadzand, wederom aangevuld met a-junioren (u19) moest het vandaag opnemen tegen een sterk en fysiek Kwadendamme.

Cadzand begon goed en fel aan de wedstrijd. in de eerste 20 minuten werden een aantal goede mogelijkheden gecreëerd. Giovanni kopte na een mooie aanval van Cadzand hard op de lat. Na 20 minuten kwam Kwadendamme beter in het spel. Als het voetballend niet gaat , dan maar fysiek. Cadzand werd afgetroefd op het middenveld en nog voor rust was het 2-0 voor Kwadendamme.
In de 2e helft was het kwaad al geschied. Cadzand probeerde het nog zo’n 20 minuten maar Kwadendamme was fysiek veel beter en maakte nog de 3-0 en 4-0.

De komende drie weken staan er 3 thuiswedstrijden op het programma in Cadzand, namelijk SPS, Apollo en OFB. Een zware noot om te kraken.