U11 overtuigend langs Breskens

Van Cadzand waren alle spelers er met uitzondering van Bart  en Jalisco. Wedstrijd mooi op tijd gestart, en al in de 2e minuut viel er een doelpunt voor Cadzand, gemaakt door Siebe.  Voordat ik gezien had wie dat doelpunt maakte was er al een 2e doelpunt, nu door Florian. Het spel speelt zich voornamelijk af in de nabijheid van het doel van de tegenstander, zodat de keeper van Cadzand zich nog even rustig kan voorbereiden op de dingen die komen gaan.

Een hoekschop voor Breskens, en in minder dan geen tijd volgen er daar nog 2 van, het is wel even spannend voor en rond het doel van Cadzand, maar en doelpunt komt er niet. Even later, als we weer aan de andere kant van het veld zijn, geeft Jan een mooie voorzet, zodat Ari de bal er  in kan foefelen. Het is 3-0. Het gaat snel, het lijkt wel of de Cadzandse doelpunten iedere keer per 2 vallen , en dat is nu ook weer zo, Jan schiet over de keeper van Breskens en maakt er een geruststellende 4-0 van. Yorben wordt getackeld, maar staat snel weer overeind, en doorrrrr. Een hoekschop  en vanuit een vrij moeilijke hoek waar de bal perfect richting doel gedirigeerd wordt door Florian. 5-0 inmiddels, in de rechterbovenhoek.

Het is niet heel spannend, Jan scoort vrij onverwacht met een lange pass, die de keeper niet kan pakken. 6-0. Ondanks de behoorlijke voorsprong laat Breskens de moed niet zakken, en gaat er goed tegenaan.  Yorben kan ondertussen zijn veters ook nog wel even opnieuw strikken. Via een hoekschop op eigen helft, gaat Breskens er met de bal vandoor, speelt Timo voorbij en schiet op het doel. Daar komt de voorbereiding van Matthijs van pas, want de bal blijft buiten het doel. Matthijs schiet uit naar Jan, die het hele veld overloopt met bal, en een mooie voorzet geeft aan Ari, die er een 7-0 van maakt. Een lange voorzet van Cadzand, is niet genoeg voor een 8-0, de bal komt tegen de lat, en blijft een tijdje voor doel Breskens heen en weer vliegen tussen bijna alle spelers, maar uiteindelijk wet Florian die 8-0 toch te maken, door een hoekschop.  We gaan rust in met 8-0.

De 2e helft is al enige tijd bezig, omdat uw verslaggever hete koffie had en derhalve niet tijdig het veld kon bereiken. Er blijken geen grote veranderingen t e hebben plaatsgevonden.  Er wordt wel iets feller gevoetbald door Breskens, de scheenbeschermers doen hun werk af en toe, Gijs probeert nog een poging om de bal naar doel te krijgen, maar er staan teveel tegenstanders in de weg. Een van de Breskense dames in het team komt buitenom, maar Matthijs vangt de bal en schiet direkt uit. Siebe wordt getackeld, de wedstrijd wordt even gestopt, maar al snel weer hervat. Het spel is nu wat gelijkwaardiger, maar het blijft 8-0. Siebe maakt het nog even spannend met een aanval, maar de keeper van Breskens weet de bal buiten zijn doel te houden. De bal komt bij Ari terecht, maar weer weet de keeper van Breskens de bal buiten de deur te houden, maar niet voor lang. Siebe scoort, 9-0. Weer een voorzet van Jan, nu rechts buitenom, naar Siebe, die er al even makkelijk 10-0 van maakt. NU speelt Cadzand de bal af en toe terug, saaiiiii. Het spel wordt een beetje rommelig, Cadzand heeft wel overwicht, maar een speler van Breskens krijgt de bal toch over onze keeper  heen, en gelukkig voor Breskens is de eer gered, 10-1. De bal gaat vrijwel direkt daarna weer richting doel Breskens, er is geen houden aan, en Siebe scoort voor de laatste keer deze wedstrijd, de eindstand is 11-1.