Cadzand/Groede JO13-2 geeft vervolg aan goede competitiestart

Zaterdag 08-10-2016 stond de derby tegen Ijzendijke/Oostburg op het programma. Om aansluiting boven in te houden moest er gewonnen worden. Cadzand/Groede startte goed en fel net als de voorgaande wedstrijden. Het felle begin met goede combinatie zorgde er voor dat Cadzand/Groede snel op een 1-0 voorsprong stond door een goede aanval en goed afgerond door Sven v d P.  maar Ijzendijke/Oostburg deed snel iets terug de verdediging van Cadzand/Groede had geen antwoord op de fysiek sterke voorhoede  1-1.  Cadzand/Groede schakelde nog maar een op en dit resulteerde in een prachtige voorzet van Otto op Sven v d P en scoorde achter zijn standbeen langs de 2-1. Lucas had nu ook zijn zinnen gezet op een goal en schoot van afstand fantastisch richting de rechter boven hoek maar de keeper van Ijzendijke/Oostburg wist deze op een nog mooiere wijze te pareren maar moest wel een rebound toelaten die Sven v d P makkelijk kon intikken 3-1.  Na rust zette Cadzand/Groede meteen aan en dit resulteerde in een vrije  trap die prachtig binnengeschoten werd door Sven v d P.  Kort hierna maakte Otto nog de 5-1 en nam Cadzand/Groede wat gas terug. Maar bleven de verdedigende taken goed uitvoeren.  Kortom een goede wedstrijd qua spel en qua inzet. Volgende week de volgende derby Breskens/Schoondijke.