Cadzand strijdend ten onder in Vosmeer

Afgelopen zaterdag speelde Cadzand de 5e competitiewedstrijd in Vosmeer. Beiden ploegen staan onderin het rechtse rijtje dus vooraf werd de hoop gevestigd op een gelijkwaardige wedstrijd. Vosmeer kwam aardig uit de startblokken. Cadzand had het eerste kwartier de nodige moeite, maar rolde na een 20 minuten spelen aardig in de wedstrijd. Helaas scoorde Vosmeer juist dan de 1-0. Een afstand schot kon niet gepareerd worden door Rochard. Cadzand rechtte de rug en speelde daarna aardig en mannelijk voetbal. Er kwamen een aantal mogelijkheden via Sebastiaan, Giovanni en Roy, maar de ruststand was helaas 1-0.
Na de rust probeerde Cadzand vervolg te geven aan de eerste helft maar Vosmeer zorgde na zo’n 70 minuten spelen voor de 2-0. Vervolgens scoorde Sebastiaan na een scrimage nog de 2-1 en werd het nog serieus billen knijpen voor Vosmeer. Cadzand kreeg nog een grote kans maar deze kon helaas niet uitgespeeld worden door Sebastiaan en Giovanni. Juist in de daaropvolgende counter scoorde Vosmeer de 3-1 en was de wedstrijd gespeeld.
Cadzand heeft op karakter gespeeld en helaas viel het kwartje deze wedstrijd niet goed. Volgende week is er de herkansing tegen Kwadendamme.