Slechte start kost Cadzand punten

Na de zware nederlaag tegen ZSC stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Wolfaartsdijk op het programma. Cadzand had wat goed te maken van de week er voor en Wolfaartsdijk hoopte na 4 nederlagen eens van de 0 af te komen. Ondanks de waarschuwingen vooraf begon Cadzand slordig en zeer laks aan de wedstrijd. Er was totaal geen wedstrijdbeleving te vinden. Na 25 minuten spelen stond de 0-3 dan ook zeer terecht op het score bord. Na de rust kwam Cadzand beter uit de startblokken en er ontstonden een aantal kansen. Aan de andere kant zorgde Wolfaartsdijk met een aantal scherpe aanvallen voor een aantal mogelijkheden maar het bleef bij 0-3. 10 minuten voor tijd scoorde Maxim Wille de 1-3. Een fantastische steekpass van Giovanni werd door Maxim koel binnen geschoven. Het was echter niet genoeg om het tij te keren.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Vosmeer op het programma. Het is dan aan Cadzand om te laten zien dat ze er vanaf minuut 1 klaar voor zijn, en niet pas de tweede helft.