Ook voor Cadzand/Groede JO13-2 is de competitie van start!

Na 1 redelijke en 1 zeer goede bekerwedstrijd voor Cadzand/Groede JO13-2 begon afgelopen zaterdag de eerste competitie wedstrijd tegen Hoek/Philipine(HPC). Na de 16-0 van twee weken eerder waren de spelers gewaarschuwd om geen onderschatting te hebben. Dit gebeurde in de eerste 10  minuten dan ook niet Sven vd P wist het net te vinden 0-1! Vele kansen zouden volgen maar geen doelpunten. Na een minuut of 20 de 1-1 na mis communicatie achterin. Na de overige 10 minuten slap voetbal gezien te hebben tijd voor de bespreking in de rust! Conclusie nog feller! Na 5 minuten in de 2de helft vond Hidde  de gelijke stand wel welletjes en schoot van afstand de 1-2 binnen.  Even later schoot Sven vd P 1-3. HPC bracht de spanning terug door de 2-3 te maken. De spanning was al snel voorbij. Otto maakte de 2-4, Floris maakte de 2-5 en Otto nog de 2-6.

Kort om goede start van de competitie! Volgende week vrij.