De voorbeschouwing: 1 oktober!

Zaterdag 1 oktober is er wederom een volledig programma af te werken voor de senioren en jeugd van Cadzand. Het eerste zal om 14.30 uur Wolfaartsdijk ontvangen aan de Noorddijk. Wolfaartsdijk heeft 4 wedstrijden gespeeld en heeft nog geen punten kunnen pakken. Cadzand heeft na 3 wedstrijden de gewenste 3 punten op de ranglijst staan. Voor beiden ploegen een belangrijke macht. Komt Wolfaartsdijk van de 0 af , of zal Cadzand aansluiting vinden in de middenmoot? Het staat als een paal boven water dat Cadzand iets goed te maken heeft na het verlies in Scharendijke!

Het ‘twidduh’ won vorige week haar eerste wedstrijd uit tegen Spui met 2-4. Eigenlijk hoeven de mannen van Bart de Koning niet meer aan te zetten want de doelstelling is nu al behaald. Echter, de mannen van het ‘twidduh’ willen opgaan voor een stunt. As zaterdag staat Steen op het menu. Als ze deze wedstrijd wederom weten om te zetten in winst zal de term ‘titelkandidaat’ in de mond genomen kunnen worden.

Voor de U19 staat de derby in Groede tegen Breskens/Schoondijke op het programma. De ploeg van Angelo Martlé kan zich opmaken voor een pittige match. Bij winst zal ook de U19 de aansluiting bovenin weten te vinden.

Het volledige programma is:
* Cadzand 1 – Wolfaartsdijk 1
* Cadzand 2 – Steen