Cadzand/Groede U11-1 wint overtuigend!

Philippine had de eer om af te trappen en ze probeerden direct het doel van Cadzand te bereiken, maar dan ken je Matthijs nog niet en een doeltrap was het resultaat. Die bal kwam bij Jan terecht en hij schoot met een keiharde knal de 1-0 binnen. Philippine had de bal, omdat na een doelpunt de bal in het midden wordt gelegd. Helaas was dat van korte duur want Ari kon de bal onderscheppen, maar hij schoot over het doel. Philippine ging goed verdedigen. Zo goed zelfs dat Wietse over een verdediger viel en Yorben dacht…… weg met die bal en hij gaf de bal een keiharde trap. Florian probeerde de bal voor het doel te krijgen, maar het doel werd niet bereikt. Het was tijd voor een wissel. Siebe kwam in de plaats van Yorben in het veld. Ondertussen vond er een ingooi voor Cadzand plaats. De bal kwam bij Jan, maar de bal werd door rood/zwart over de lijn geschoten. Weer een ingooi. De bal kwam bij Ari en hij schoot de 2-0 binnen. Na de aftrap van Philippine liet Matthijs de bal over de lijn gaan en schoot hem razendsnel naar Ari. De 3-0 is een feit! Timo kreeg (als cadeautje) de bal van de keeper van Philippine. Hij speelde over naar Ari, die de bal op de lat schoot. Die Timo moeten we in de gaten houden, dus gingen ze er met 5 man op af. Timo bleef gewoon overeind staan. Het spel werd wat ruiger en de scheidsrechter gaf Jan een vrije trap. Een prachtig samenspel volgde. (Wietse, Florian, Jan, Ari) De bal kwam op de lat. In de rebound schoot Jan de 4-0 binnen. Dat samenspel wordt nog eens dunnetjes over gedaan. De schoten op het doel van Ari, Timo en Siebe gingen er net over of naast. Wietse gaf vanaf de middenlijn een voorzet en toen kopte iemand van Philippine in zijn eigen doel.  5-0 dus.                           Een jonge supporter vroeg zich af waarom de voetballers niet heel het veld gebruikten. Dat is toch zonde. Na wat uitleg begreep ze dat het juist goed was dat Cadzand vooral voor het doel van de tegenstander speelde, want dan konden ze veel doelpunten scoren. Met die geruststellende gedachte gingen we de rust in. Iets te laat kwam de verslaggever van dit stukje langs de lijn staan en vroeg aan de plaatsvervangende coach Ronnie of ze iets gemist had. Volgens de coach van de tegenstander werd onze keeper wat nerveus (??) en daar moesten ze gebruik van maken. Ondertussen ging het voetbalspel door en Jan speelde de bal naar Florian die hem op zijn beurt weer aan Ari gaf. Jan was ondertussen naar voren gegaan en kreeg de bal weer van Ari. Op zijn gemakje legde hij de bal goed en schoot de 6-0 binnen. Wat opviel is dat alle doelen werden gebruikt. Ook de doelen die aan de kant staan. Nou ja….. niet alle doelen natuurlijk. Het doel van Cadzand was door de tegenstander (nog) niet gebruikt. Wietse ging er als een speer van door en speelde de bal naar Jan die hem weer aan Ari gaf en jawel hoor Ari scoort!! 7-0. Jan ging eruit en Bart kwam erin. Matthijs trapte de bal naar Florian die op het doel schoot. De keeper van Philippine kon ook deze bal niet tegenhouden en het is 8-0. Wat zullen we nu eens gaan doen? Konden we er 9-0 van maken? Yorben probeerde te koppen maar de bal suisde over zijn blonde haren heen. Timo kon wel bij de bal en trapte hem naar Ari. De bal ging naast het doel. Wietse schopte de bal tegen het been van een tegenstander  waardoor de bal weer bij hem terecht kwam en hij er 9-0 van kon maken. Matthijs trapte de bal naar Bart. Met alle kracht die hij had, kwam de bal bij Timo. Philippine kwam er een stokje voor steken en schoot de bal over de lijn. Ari nam de ingooi voor zijn rekening. Na de ingooi mocht Ari even uitrusten en kwam Jan er weer in. Na een ingooi van Philippine kwam de bal voor de voeten van Florian, maar de bal bereikte niet een medespeler maar de buik van een rood/zwart speler. De wedstrijd werd even gestaakt waarna het spel weer snel hervat kon worden. Cadzand had er zin in, maar moest een ingooi toch opnieuw doen, omdat hij te snel genomen was. Bart wat wat moe van zijn harde trappen en wisselde hij met Ari. Timo speelde de bal naar Yorben waarna er 2 keer een corner werd genomen. Ach….. we gunnen de tegenpartij ook een doelpuntje. 9-1. Echter deze stand was maar van korte duur, want kort daarna scoorde Ari weer. 10-1. De jongens van Cadzand vormen een echt team. Af en toe kwam er een voet van de tegenstander tussen, maar Cadzand had hoofdzakelijke de bal in hun bezit. Jan schoot naar Florian die de 11-1 binnenschoot. Nou vooruit dan. We gunnen Philippine nog een doelpunt. (11-2) Daarna floot scheidsrechter Tarik af. Goed gedaan mannen!!!!!!!!
Spelers: Ari, Yorben, Wietse, Bart, Florian, Timo, Siebe, Matthijs en Jan
Jalisco en Gijs konden er helaas niet bij zijn.