Cadzand hard onderuit in Scharendijke

Zaterdag 24 september stond de zware uitwedstrijd tegen ZSC’62 uit Scharendijke op het programma. ZSC won al haar wedstrijden tot noch toe met gemak en mag bestempeld worden als de titel favoriet. Een uitgekleed Cadzand reisde af naar Scharendijke, waar het de zwaarste wedstrijd van het seizoen moest gaan spelen. Om het wedstrijdverslag kort te houden: Na 20 minuten stond Cadzand al met 5-0 achter en had het al noodgedwongen 2 wissels moeten plegen. Na de rust stond Cadzand iets beter maar het overwicht van ZSC was enorm. Na 85 minuten stond er 10-0 op het scorebord. Giovanni verzachtte de pijn met een schitterende goal vanaf de middenlijn.

Volgende week zullen we Wolfaartsdijk treffen in Cadzand. Cadzand zal dan voltallig aan moeten treden tegen deze ploeg om de punten te sprokkelen! Wolfaartsdijk verloor al haar wedstrijden en zal voelen dat er in Cadzand wellicht wat te halen valt. Voor Cadzand is er veel meer  te halen dan alleen 3 punten. Indien er gewonnen wordt zal er een sprong gemaakt worden richting de middenmoot en zal het een aantal ploegen voor een langer periode onder zich kunnen houden! Het belangrijkste is dat er een voltallige selectie staat die er alles aan zal doen om de 10-1 bij ZSC weg te poetsen!