De Voorbeschouwing: 17 september!

Voor het 1e elftal van Cadzand staat aankomend weekend de 3e wedstrijd op het programma in de competitie. Cadzand ontvangt SPS uit Poortvliet aan de Noorddijk. SPS reist met het maximaal aantal behaalde punten af naar Cadzand. Vorige week behaalde Cadzand een mooi resultaat en pakte het de eerste 3 punten in de standaardklasse. SPS heeft een aantal zeer ervaren spelers gecombineerd met jeugdige voetballers. Weer een mooi affiche om naar uit te kijken voor onze zeer jonge selectie!

Het 2e elftal start de competitie tegen Terneuzen 2. Terneuzen was vorig seizoen tegenstander van het 1e in de reserveklasse. Het ‘twidde’ mag zich gaan opmaken voor een pittige match. Maar de mannen van trainer Bart de Koning staan te trappelen op het groene gras weer te betreden.

De U19 start de competitie tegen Jong Ambon. Gelijktijdig zal de U15 thuis spelen tegen Corn Boys op het kunstgras.

Het Volledige programma:

• Cadzand – SPS (14.30)
  • Cadzand 2 – Terneuzen 2 (12.15)
  • U19 – Jong Ambon (10.45)
  • U15 – Corn Boys (10.45 Kunstgras)
  • U9-2 – SJO
  • U11 – Aardenburg