Beker E1 twee maal verloren van een tweede Klasser.

Cadzand E1 tegen Aardenburg E1 voor de beker.

Op zaterdag 24 Oktober stond er een bekerduel voor ons op het programma, na het grote verlies Tegen Axel E2 een tweede klasser een kansloze 10 – 3  betekende deze wedstrijd voor ons niets meer dan een oefenwedstrijd tegen weer een tweede klasser Aardenburg E1.

Na de aftrap was het gelijk duidelijk deze mannen waren groter en sterker. De eerste kans was voor A`burg het schot ging royaal over. Ondanks het klasse verschil wisten we toch als eerste te scoren, Jan pegelde de bal binnen 1 – 0.

De wedstrijd ging gelijk op de kansen gingen heen en weer met de betere kansen voor A`burg  waar wij goed op reageerde.

Een aanval van A`burg over rechts en de voorzet werd binnen getikt 1 – 1

De wedstrijd ging goed gelijk op en dan was het onze keeper die redde en dan weer de keeper van Aardenburg. In onze gelederen hebben wij Timo de kleinste in het veld maar een kleine gigant in zijn daden. Al was de tegenstander 3 koppen groter de bal was voor hem.

Met een gelijk spel gingen we de rust in.

Na de pauze gingen we weer van start allebei de teams gingen fel van start.de eerste aanval vanA`burg ging naast. Niet veel later viel de 1 – 2 binnen.

Wij waren niet uit het veld geslagen en vielen aan, corner op corner en dan nog eens een corner maar de gelijkmaker viel niet. Dan een counter van A`burg en na wat geklutst viel de 1 – 3 binnen.

Florian onderschept en gaat met de bal van de achterlijn naar de goal zijn voor zet was op maat en de mee op gekomen Ari of Siebe miste net de kracht op de bal binnen te rossen, jammer.

Een aanval van A`burg en Timo onderschept en geeft een steek pass op de millimeter zuiver. Ari krijgt de bal en schiet tegen hun doelman of verdediger dat kon k net niet goed zien.

Een hele leuke potvoetbal met een grote strijdlust. Van beide kanten moet ik zeggen.

Dan valt de 1 – 4 binnen na een aanval van A`burg. Maar we blijven gaan en Jan gaat op pad en weet Ari aan te spelen en zijn schot beland op de paal. Over en weer zijn er nog wat kansen met de grootste voor de gasten de bal kletste op de kruising.

Einde wedstrijd met een 1 – 4 eindstand

Een eindstand waar wij best trots op zijn. Een derde klasser die gemiddeld een kop kleiner is dan de tweede klasse tegenstander het zo moeilijk weet te maken. Top gedaan Cadzand E1.

De topscoorders in het beker toernooi

Jan Aarnoutse                  2

Siebe Vercouteren         1

Ari Amys                            1

Volgende week zijn we vrij

7 november. Thuis tegen Hoek/philippine.

9.45 uur aanwezig en 10.15 uur spelen

REL.