De E1 sluit het seizoen af met een monster zegen 9-2.

Zaterdag 14 Mei moesten we onze laatste wedstrijd van het seizoen spelen.  De eerder afgelaste wedstrijd tegen Breskens E2.

Er stond niets meer op het spel, de kaarten waren geschud, wij stonden op de tweede plaats en daar gingen we ongeacht de uitslag niet meer van af.

De afwezigen waren Matthijs die nog op vakantie was. Yorben die bij zijn kleine zusje bleef en Jalisco die onder de wol lag met vele virus vriendjes.

Sekander ging de goal in door de afwezigheid van Matthijs.

De wedstrijd begon en Breskens viel gelijk aan en Bart moest het pootje van een Bresiaander lichten om een gevaarlijke aanval af te wenden. Breskens was erg gedreven en drukte ons in de verdediging.  Het duurde niet lang voor dat Jayden de 0-1 binnen schoot.

De 0-1 in de maak

De druk op en rond onze goal bleef een kopbal net naast, een paar corners en Jan met een schitterende redding. Dan onder leiding van Florian een aanval maar de bal beland in het zijnet. Wij komen er goed uit en wij krijgen wat kansjes die de doelman om zeep hielp en een die net naast ging. De prachtige wegpluk van Timo zorgde voor beroering bij de toeschouwers, zo`n klein manneke die de bal verovert van zo`n grote tegenstander, dat is voor ons normaal, hoor. Wietse ,die net in het veld was gekomen voor Ari, was dreigend naar de goal en hij speelde naar Siebe en hij kon de gelijkmaker binnen schieten. 1-1

We vallen weer aan Ari wist voor de goal te komen en de 2 – 1 binnen te schieten.  Maar door een ontactische wissel van Lucien stonden we even verkeert  en dat resulteerde in een dreigendere tegenstander. En ja  hoor,  daar was Jayden weer en prachtig lobte hij de gelijkmaker binnen 2-2.

We krijgen een vrije trap en het is Jan die de bal binnen schiet 3-2.  We krijgen gelijk daar na weer wat kansjes maar die gaan de mist in als er mist zou zijn geweest en een van die aanvallen verdwijnt in het zijnet.  Daar ging Jan weer en  wist de 4e treffer binnen te werken 4 -2. Het ging erg moeizaam ondanks de voorsprong.

Rust.

In de rust liet Remy zich gelden en zetten even een paar puntjes op de i en daarna gingen we weer ballen.

Als herboren  werd er gevoetbald ondanks dat het nergens meer voor ging wilde we er toch een serieuze pot van maken.  Een aanval met een geweldige voorzet en Siebe kon er net niet bij en de bal ging voorlangs. Jammer en nog eens jammer. Had een mooie treffer geweest. Dan Ari op de paal, Siebe net naast, gelukkig duurde het niet lang  voor Ari weer kon scoren via de paal kletste de bal binnen 5-2

De volgende aanval met Ari ging weer op de paal en daarna net naast van Jan. Een Corner van Breskens Gijs onderschat zijn tegenstander en Sekander moest Redden.  Even is Breskens sterker en vallen aan maar gelukkig waren onze verdedigers goed bezig. Wij weer, Ari lobt de bal binnen 6-2. Ingooi van Jan en de bal gaat via Bart naar de Bresiaander met de aanval als gevolg, weer is het Sekander die zich voor de bal stort en redding brengt alsof er zijn leven van af hing. Wij vallen aan en een middenvelder werkt de bal weg via het gezicht van Ari. Ari is een echte bikkel, staat op en gaat licht aangeslagen gewoon verder.

De foto zegt genoeg!

We vallen weer aan en een schot wordt door gekopt dacht ik door een speler van Breskens zo het eigen doel binnen. 7-2

Gijs die Siebe had vervangen in de spits, stond daar zijn mannetje, de bal wordt hem aangespeeld maar kon er net niet aan, jammer. Breskens  weer met een corner de bal gaat over. Ari met een kansje , jammer genoeg mist hij.  Jan weer in actie en ja hoor de 8-2 gaat binnen, van een redelijk afstandje zelfs.

Nu kennen wij Gijs als een hele toffe gast, een lieve vent, je zou hem als neefje willen,  maar toen hij in de spits moest van Remy en Lucien onderging hij een heuse gedaante wisseling, wat een irritant vervelend manneke werd hij daar in de spits. Voor Breskens dan hė!!!!!  niet voor ons HIJ IS ONZE HELD!          Hij krijgt de bal en schiet mis. Vuur in zijn ogen bij de volgende aanval. Nadat Bart de bal net uitgeschoten had en de bal weer bij ons kwam werd  Gijs op de as van het veld aangespeeld.

Gijs is er klaar voor!

Hij keek en keek nog eens en lobte de bal precies over de keeper,  9-2 hij maakte het erste doelpunt van zijn voetbalcarrière en het allerlaatste doelpunt van het seizoen.  Kort daarna floot scheidsrechter Joep af.

We sluiten het seizoen af met een duidelijke overwinning, 9-2.   Daarmee komen we op 21 punten, 75 doelpunten voor en 29 doelpunten tegen.

Gijs staat niet op de foto.

Gijs staat  op de foto hieronder.

Gijs in actie.

Mannen  REL is erg trots op jullie na weer zo`n geweldig seizoen. Volgende week is de Familiedag en er is nog een team uitje.                        ( info volgt hierover nog.)

Edwin en Sekander hartelijk dank voor jullie inzet van de afgelopen seizoenen en voor volgend Jaar, heel veel succes bij jullie nieuw team.

De topscoorders:

Ari Amys                          19

Jan Aarnoutse                 19

Sekander  de Kort          13

Wietse Vercouteren       10

Siebe Vercouteren           7

Florian Vercouteren        5

Gijs Cussee                          1

eigen doel tegenstander        1

Totaal                                 75

Via deze weg iedereen een hele fijne vakantie en tot volgend seizoen

REL