Cadzand heeft nog één overwinning nodig voor het kampioenschap.

Zaterdag 23 april stond de thuiswedstrijd tegen Heinkenszand op het programma. Deze wedstrijd werd in een eerder stadium verschoven naar het inhaal weekend, omdat Heinkenszand te weinig spelers op de been konden brengen.

Cadzand begon goed aan de wedstrijd. Het vele balbezit kon echter niet verzilverd worden in een doelpunt. Na een 20 minuten spelen moest Cadzand al twee keer genoodzaakt wisselen. Thijs moest het veld verlaten met een knieblessure en Cas had last van zijn rug. Gelukkig wist Cadzand na een half uur te scoren. Angelo draaide goed weg van zijn tegenstander en wist de bal voor de goal te brengen. Bjorn twijfelde niet, en joeg de bal in het net. Na de 1-0 werd Heinkenszand een aantal keer gevaarlijk door snelle counters, echter Rochard redde een aantal keer goed. Na de rust werd Cadzand sterker en na 70 minuten scoorde Angelo (geen buitenspel) de bevrijdende 2-0. Heinkenszand was niet meer bij macht om terug te komen in de wedstrijd. Jammer genoeg werden er een aantal kansen niet verzilverd, zodoende stond het nog ‘slechts’ 2-0. De 3-0 kwam uiteindelijk door wederom Angelo. Hij schoot een vrije trap goed binnen, waardoor de 3-0 ook de eindstand werd.

Spui wist een uur eerder een achterstand om te buigen in een overwinning waardoor Cadzand nog één overwinning nodig heeft om het kampioenschap veilig te stellen. As zaterdag wordt er gespeeld tegen Nieuwland om 14.30 uur. Er zal met een bus worden afgereisd, welke vertrekt om 12.15 uur vanaf de Buitenlust!