Ze geloofde het nog maar D1 Blies het sprookje uit!

Jordan schiet droom aan diggelen.

Zaterdag de 16e april moest onze D1 tegen Het team uit het verre oosten. Een heuse kampioenkandidaat.

Vanaf het alle eerste begin zaten de beide teams er fel op, maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat wij de betere van het veld waren. gedreven vielen we aan het duurde niet lang voor we een uitgekiende aanval opzette en Daan kon de 1 – 0  binnenwerken. de spanning was te snijden. onze opponent was daarom ook n iet voor de poes en drukte ons terug in de verdediging.

vanaf hier heb ik het van vertellen ik moest naar het veld er naast zijn.  de wedstrijd ging op en neer, wat de aanvallen betreft die konden we goed weerstaan

Britt met een ingooi naar Jaimy op maat.

het verdere verloop van de wedstrijd weet ik niet in alle details  het score verloop wel.

De tweede treffer was weer  Daan die de bal binnen kon schieten.

Dan wordt de kampioenkandidaat beter en ze weten terug te komen na een goede aanval valt de 2-1 binnen. even is het schrikken en de inzet van Clinge werd beloond de 2-2 lag binnen de hoop deed gloren maar dan net voor het einde van de wedstrijd.

Jaimy sneller dan het fototoestel aan kan.

Jaimy is sneller dan het fototoestel aan kan.

Een aanval van ons en daar heb je, Jordan a la messi met zijn  doelpunt de winnende treffer en bats, kledder, boink ! weg kampioenschap droom weg illusie. it all in the game.

Er werd gevochten om de bal

Er werd gevochten voor  iedere bal.

D1 gefeliciteerd met jullie overwinning op naar de volgende overwinning en de tweede plaats. Diepe buiging en petje af voor de wilskracht en de getoonde inzet, klasse jongens en meisjes. De dag van de trainers (R&M) kon niet meer stuk hierdoor!

volgende week naar de kampioen

11.15 aanvang

10.30 vertrekken (onder voorbehoud)

onze razende reporter Lucien