Steen maakte het ons wel moeilijker.

De thuis wedstrijd tegen Steen een stukje moeilijker dan uit in St.Jansteen.

Zaterdag 16 april moesten we de thuiswedstrijd tegen de dame en heren uit St. Jansteen.

Daar hadden we het redelijk makkelijke een overwinning van 3 tegen 10.

Vandaag zou het niet zo makkelijke zijn, St jansteen had twee heren van een hoger elftal ,hun E1, bij en dat merkte we. Daardoor waren ze een klasse beter. Dat beloofde een mooie en spannende wedstrijd te worden.  Siebe en Yorben waren er niet bij vandaag.

Jorina noteerde het volgende,

Steen in de aanval en we zijn nog niet erg wakker niemand greep in en dan moest Matthijs het maar doen. Zijn eerste redding werd genoteerd.

Een ingooi van Gijs en die ging gelijk weer over de lijn dus weer een ingooi voor Gijs.

We vallen aan en de bal gaat richting spitsen en voor we het weten komt daar Sekander en scoort de openingstreffer 1− 0

Lucien instrueerde Jalisco bij zijn vrouwtje te blijven en gelukkig corrigeerde Remy dat en zei dat Florian gedurende deze wedstrijd Florian vaste verkering met deze dame had.

Technische hakjes acties van Wietse en Jan en daar konden we weer aanvallen. Maar ook onder de invloed van de twee ingehuurde spelers van Steen die wisten wat voetballen was, gaf de restvleugels. Gelijk na de eerste treffer ging steen in de aanval en dat die gevaarlijk waren, laat dat duidelijk zijn. We hielden stand maar wat kwam Steen er regelmatig gevaarlijk voor de goal. Wij weer in de aanval maar de Steense verdedigers stonden goed. Dan de ene nummer 4 van Steen. Ging als een scherp mes door ons middenveld en verdediging en schoot de gelijkmaker binnen via binnenkant paal binnen 1− 1.

Dit Steens team wist een leuk potje te voetballen. Dat moeten we ze na geven. Na even kort overleg door de technische staf hadden we een omzetting voor Jan hij moest die gevaarlijke nummer 4 bedwingen, als ik me zo mag uitdrukken.  Gelukkig werkte het.

Sekander rent de longen uit zijn lijf daar voorin  maar telkens lukte het net niet gevaarlijk te worden, jammer.Jan, die terug gezakt was naar het middenveld kwam mee op en dacht ik zal eens schieten en ja hoor,goal van ongeveer vanaf het middenveld kletste via de binnenkant de bal in het tegenovergestelde zijnet 2−1

Maar Steen had meer in hun mars hun dubbelnummer (de 2 nummers 4)  en Jan was zijn mannetje even kwijt en  daar was de gelijkmaker 2−2

Ari in de aanval en Sekander deed mee, de bal gaat richting Sekander en met een Slijding van wereldklasse tikte de bal binnen en we stonden weer voor met 3−2

Jalisco moest er in en wat er met hem gebeurde weet niemand hij speelde geweldig volop in de strijd en zijn taken deed hij fantastisch.

Bart in bloedvorm

Bart in de verdediging stond zijn mannetje een snelle aanval onderschepte hij en via Gijs  konden wij weer in de aanval, Ari pakt op en we vallen aan. Florian gaat en vind Ari en die speelt naar Jan. Jan kan schieten en daar is de zeer welkome 4 − 2 een counter van Steen en onze verdedigers hebben hun positie verlaten, in een streep gaat de Steense spits op Matthijs af. Wietse, Timo en Florian vol in de achtervolging en konden de spits niet meer inhalen en dan is daar Matthijs, een zeer Coole Matthijs, hij was het die de aansluitingstreffer wist te voorkomen, oef!  We waren de baas op het veld en zo nu en dan kwam steen er uit maar wisten niet meer te scoren.

De nummer 4 was een linke voetballer

Wij drukte door en daar had Jalisco de hoofdrol in zijn  jagen en drukten,  een tackel op hem leverde een vrije trap op, jammerlijk ging die trap  mis wij weer voor de goal Ari schoot ,blok, Gijs schiet naar voren drukte voor de goal, Jalisco tikt de bal doorweggewerkt maar daar is Jan met een omhaal die net naast ging, Jammer.

In de aanval

Timo onderschept en gaat naar de middellijn past naar Jalisco die een steekpasje op maat had en Ari kon scoren 5 − 2    het laatste wapenfeit van ons was een voorzet en Jalisco kon er net niet aan om de 6e treffer te maken. Jammer.

De scheidsrechter Bart floot af en we winnen weer.

The Man Of The Match, ja dat is weer een hele opgave maar er is er een die ons vandaag blij verraste en dat was Jalisco,  hij rees boven zichzelf uit. Gefeliciteerd man!.

Jalisco, hier nog wissel wordt de MOTM.

Jalisco, hier nog wissel, wordt de MOTM.

Topscorders

Ari                     16