Driemaal winst voor Mini-F Cadzand/Groede

Zaterdag 9 april stond er voor de Mini F van Cadzand/Groede weer een toernooitje op het programma, ditmaal op vertrouwde ondergrond voor een paar spelers; op het kunstgras in Cadzand. Het combinatieteam, wat door de ouders al ‘Groezand’ wordt genoemd, nam het deze zonnige zaterdagochtend op tegen Biervliet, IJzendijke en Terneuzen. Namens Groezand waren Miller, Joep, Niels en Sander van de partij.

De eerste partij van deze ochtend was tegen Biervliet, een tegenstander waar we nog nooit eerder tegen speelden. Biervliet begon een stuk feller aan de wedstrijd en wist via hun topspits snel de 0-1 te maken. Groezand sliep nog een beetje, het was voor sommigen de vrijdagavond vanwege toneel nogal laat geworden. Toch kwam Groezand via Joep snel op gelijke hoogte, maar de vreugde was van korte duur. Biervliet scoorde vrij snel weer de 1-2 en Groezand wist wat het moest doen. De aanval werd steeds meer gezocht en via opnieuw een mooi afstandsschot van Joep (zijn schot eerder belandde op de schouders van een Biervliet-ouder) en een slalom van Niels wist Groezand toch met 3-2 te winnen!

In duel met VV Terneuzen

De tweede wedstrijd was tegen IJzendijke, ook een nieuwe tegenstander voor ons. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op en er werden soms pittige duels uitgevochten, mooi om te zien! Miller, Sander, Joep en Niels wilden ook deze wedstrijd erg graag winnen. Sander was de 0-0 stand op d’n duur wel een beetje beu en hij besloot om de bal eens hard op doel te schieten. Een erg goede keus, want de bal hobbelde zo het doel van IJzendijke in! Ook Niels wilde weer op het scorebord komen en hij besloot opnieuw om een slalom in te zetten. En ja hoor, de 2-0 was een feit. Opnieuw een erg goede wedstrijd van Groezand!

De derde en tevens laatste tegenstander van deze ochtend was Terneuzen. Het waren de gasten die al heel snel op voorsprong kwamen. Vanuit een onmogelijke hoek scoorde de Terneuzense baltovenaar de 0-1. Groezand schrok hiervan en het duurde niet lang voordat de 1-1 op het scorebord stond. Opnieuw was Niels de doelpuntenmaker en hij scoorde niet veel later ook de 2-1. Joep wilde ook heel graag scoren en liet dit ook blijken aan de trainer. Na een tip van de trainer om de bal meteen op doel te schieten als hij deze voor zijn voeten kreeg, besloot Joep dit ook meteen te doen. Resultaat; de bal vloog direct het doel van Terneuzen in! 3-1! Dit was ook de eindstand. Drie wedstrijden gespeeld, drie gewonnen! Miller, Sander, Joep en Niels; erg goed gespeeld!!!

De doelpuntenmakers: Niels 4x, Joep 3x en Sander 1x. Miller helaas 0x, maar mede door zijn enorm goede verdedigingswerk wist Groezand driemaal te winnen!

De selectie van vandaag; Niels, Joep, Miller en Sander!