Verslagen

Cadzand Groede Combinatie ( CGC) op toernooi in Philipinne

C.G.C. ( Cadzand Groede Combinatie) “als ik zo vrij mag zijn het zo te noemen” op Toernooi in Philippine.

Zaterdag 26 maart 2016 iets over negen vertrokken we met 4 van onze sterspelers   naar Philippine.  Niels, Sander, Maura en Joep gingen er fris tegen aan.

we hadden er zin in

We hadden er zin in!!

5 potjes voetbal stonden op de planning.

De eerste tegen Terneuzen 2.

De allereerste aanval was van Terneuzen 2 en het schot ging op de paal. Oef dan was het aan Niels om in de aanval te gaan. Na een heftig duel schoot Niels net naast. Terneuzen 2 was sterk en vielen druk aan de tweede inzet was weer op de paal. Oef Oef dus. We werken weg, maar daar kwamen ze weer dit keer was het Maura die zo goed verdedigde dat de bal niet anders dan op de paal kon worden geschoten. Niels en Sander waren er even klaar mee al dat gedoe voor onze goal en gingen in de aanval. Het werd een corner Niels nam de corner en met een solo aanval scoorde hij de 1 – 0  Sander in de verdediging en  blokte de inzet van Terneuzen. Terneuzen heeft de paal specialisten in huis, voor de vierde keer werd de paal geraakt en Joep werkte weg, een schot van Terneuzen gaat naast  de volgende aanval is raak voor Terneuzen, Sander kon net niet aan de bal en de gelijkmaker viel binnen.

Grote broer Jan geeft tips aan Kleine Niels

Grote broer Jan geeft tips aan Kleine Niels

Dan een achterbal en Joep neemt hem, helaas raakt hij de bal verkeerd en komt voor de voeten van een Terneuzenaar en daar ging de 1 – 2 binnen. Na een ongelukkige tegen treffer ging Joep voor eerherstel en werkte even eigenhandig de achterstand weg 2- 2  dat werd ook de eindstand.  In deze party zou ik Joep de man of the match noemen na een foutje zelf even scoren om zijn missertje te herstellen, geweldig.

De tweede pot was tegen Oostburg.

De Oostburgs Leroy werd door ons even ingehuurd zodat we 5 tegen 5 konden spelen en er niet te veel kinderen stil moesten staan in de ochtend friste. We gingen van start;  Oostburg was als eerste die aanviel  ver kwamen ze niet en er moest ingegooid worden. De speler van Oostburg had wel een heel bijzondere schijnbeweging zijn hele hoge ingooi belande achter hem kan niet anders zeggen dan een geniale inworp. Dan toch, een aanval van Oostburg en de bal rolde over de doellijn 0 – 1 weer een aanval van Oostburg maar Joep was snel en haalde de bal van de lijn weg. Sander veroverd e bal voor onze goal en speelt naar Maura

Maura uiterst geconcentreerd voor de wedstrijd

Maura uiterst geconcentreerd voor de wedstrijd.

en met de grootste klasse, kaatste ze de bal naar Niels en hij zag zjn kans schoon en baande zich een weg naar de goal en schoot de 1 – 1 binnen.                    Vanaf dat moment was onze ingehuurde vriend Leroy het even kwijt, ipv voor ons te spelen ging hij volop mee in de aanvallen van Oostburg en met zo`n overtal konden we het niet meer aan er waren nog superieure actie van Niels en Maura maar dat mocht niet meer baten de eindstand werd 1 – 4  in deze pot was het Niels die uitblonk wat een doelpunt. Man of the match was dus Niels.

De derde pot was tegen Terneuzen 1

Tegen hun was het erg moeilijk  al in de eerste halve minuut stonden we al achter met 1 – 0

Sander heeft alles onder controle

Sander heeft alles onder controle daar achterin.

Sander was in vorm verschillende aanvallen wist hij te stoppen. Dan Maura met een fenomenale schijnbeweging of beter gezegd schijn stilstand een van de aanvallers dribbelde richting Maura en zij bleef gewoon stilstaan zodat de aanvaller de bal tegen Mara opschoot en niet meer kon aanvallen. Wat een geniale zet van Maura. We strijden als leeuwen maar het lukt niet te scoren en verliezen de wedstrijd met 4 – 0 Zonder enige twijfel is Maura met recht de lady of the game.  Zo`n geniale schijnbeweging je moet er maar op komen.

De vierde wedstrijd was tegen de gast heer/ vrouw  Philippine.

Ook nu kregen we een speler van de tegenstander alleen ik ben even zijn naam kwijt. Gelijk na de aftrap was er wat verwaring en voor we het wisten lag de 1 – 0 al binnen.  Joep staat in de verdediging en krijgt de bal op zijn heup/zij. En gaat neer.

Joep net na de blessurebehandeling door oma.

Joep net na de blessurebehandeling door oma.

Gelukkig was oma in de buurt en lapte hem op zoals alleen een oma kan. Joep kon weer verder. Sander had zijn dolle 5 minuten denk ik want hij wist veel aanvallen grandioos te verdedigen. Philippine was veel sterker dan wij maar dat mocht de pret niet drukken we streden als 3 leeuwen en 1 leeuwin  na de 2 – 0 gooide Joep in en Niels kon aanvallen zijn schot ging naast drukte  en Sander wist de bal net genoeg te raken zodat de aanval mislukte.de eindstand werd 4 – 0.

De vijfde wedstrijd was er een om niet op te schrijven, het was een eenrichtingsverkeer de ene na de andere bal ging in het goal, in de onze zult u begrijpen.

 

De Leider heeft het er maar druk mee.

De Leider heeft het er maar druk mee.

Het fotomomentje van papa Jan.                                                                                                                 Een fotomomentje voor de papa van Niels 

Moe gestreden wisten we de kracht niet meer op te brengen. De wedstrijd eindigde in 9 – 1  Jammer

Niels, Sander Joep en Last but not least  Maura ik vond jullie geweldig. En de toeschouwers ook, dat weet ik zeker.

Het volgende toernooi is mij nu nog niet bekend laat het weten als wij het ook weten

 

Lucien