Steenkoud verlies in Steen. 8 – 1

Uit naar st. Jansteen.

Vol goede moed vertrekken we naar Steen. Door blessures en afzeggingen hebben we maar 1 wisselspeler. We starten om 10.07 uur. Cadzand trapt af en gaan gelijk in de aanval. Na 2 minuten een tegenaanval en met een mooie redding van Britt (onze keepster) wordt de eerste tegengoal al gered. De bal wordt uitgetrapt met een carambole in de tribune. Steen in de tegenaanval, Megan stopt de linksbuiten. Cadzand gaat verder maar Steen komt door de verdediging, Otto probeert weg te werken, maar een aanvaller van Steen schiet de 1-0 binnen (8 min.). Cadzand weer in de aanval met Sven P, Hidde en Otto, aanval mislukt. Steen onderschept de bal, Megan probeert te redden, 2-0 (13 min.). Cadzand aftrap en door een goede samenspel actie wordt het via Otto en een foutje van de Steense keeper 2-1 (14min.).

Jonge Jean-Marie Pfaff doet nostalgisch aan Cadzandse moeders.

Deze jonge Jean-Marie Pfaff voelt nostalgisch aan bij de Cadzandse moeders.

Aftrap Steen en gaat gelijk naar de goal, maar Jamie werkt weg en trapt uit. Dan een vrije trap voor Cadzand, Sefien naar Sven P naar Otto maar gaat net naast. Er is nog hoop. Weer een aanval van Steen, Britt komt uit, maar er staan 2 spelers vrij voor de goal 3-1 (19 min.). Dan komt Lucas met een nieuwe voetbal techniek, hij mag 4 keer op rij ingooien en zo schuiven we op naar de helft van de tegenstander.

Aan het eind van de eerste helft heeft de verdediging van Cadzand het moeilijk, ze moeten vol aan de bak, met drie reddingen van Britt in 1 minuut.

Maar onze Britt was beter.

De tweede helft zet Steen nog een stapje bij. De verdediging (Patrick, Sven J, Megan en Kacper) blijven het moeilijk houden maar doen er alles aan om een tegengoal te voorkomen. Sven P gaat  langs de lijn met Otto maar de aanval strand. Vrije trap Steen, Lucas kopt weg. Weer een redding van Megan,

Megan net na een mega(n) Redding.

Megan net na een Mega(n) Redding.

maar Britt duikt op de bal. Aanval van Steen, Britt zet de vuisten ertegen, corner. De bal rommelt in het strafschopgebied, gevolg 4-1 (50 min.). Dan gaat Cadzand weer eens in de aanval, met een goed hard schot van Kacper  stuurt hij Kalye, Patrick en Hidde weg,  maar Steen onderschept de bal. Cadzand rommelt weer in hun eigen strafschopgebied (te dicht op elkaar),   gevolg dat Steen scoort 5-1. (55 min.) Dan gaat het hard en weten ze dat het gedaan is. Nog een afstandschot  van Steen, te hoog voor Britt 6-1. Dan komt Steen weer met een aanval 7-1 en tot slot wordt het 8-1.

Kacper voorop in de strijd.

Kacper voorop in de strijd. Later uitgeroepen tot :   Man Of The Match

Steen speelde met 2 nummers 10 en 14, wat wel  lastig was voor de spelers als ze werden geÏnstrueerd  door de trainer om deze te verdedigen. Welke?

Goed geprobeerd, komende week komt Steen naar Cadzand.

Een  eervolle vermelding is er voor  Sven Jager hij voerde  zijn verdedigende taken met overtuiging uit was de mening van Lucien maar de Man/vrouw van de match is Kacper. zo`n GROTE inzet Klasse.

Michel bedankt voor het verslag.

volgende week 9.00 uur aanwezig   9.30 aanvang tegen het zelfde steen.