Verslagen

Verlies tegen Aardenburg was niet nodig

Cadzand E1- Aardenburg E1 2 -3

Nou weet ik dat ik soms een rare chinees kan zijn, dus Chinese notities ontcijferen is een peulen schilletje voor mij, moet de notulist gedacht hebben. Dus staan er foutjes in beroep ik me op mijn Chinadeslexie. ( knipoog).

Helaas kon ik er zelf niet bij zijn, ik had het D elftal vandaag onder mijn hoede. Dus heeft Jan de notities voor mij gemaakt, bedankt Jan.

Om 10.00 uur was de aftrap tegen de nummer 3 volgens de ranglijst. Een team om rekening mee te houden dus. Aardenburg gaat gelijk in de aanval en Timo moest verdedigen en dat deed hij goed.

Florian en Ari zijn in de aanval en Ari komt in een schiet klare positie en schiet de 1 – 0 binnen. De volgende aanval is van Aardenburg, een goed op gezette aanval maar de inzet gaat over.P1050197

Een corner van A`burg en een staaltje goed keepers werk werd verricht door Sekander, de bal werd weggewerkt maar is nog niet goed weg A`burg schiet en de bal gaat voorlangs. Florian met een actie maar verliest de bal.

Ari met een snelle ingooi naar Wietse die de bal naar voor werkt. A`burg in de aanval en Sekander moest redden en dat deed hij superb. Weer een aanval met een redding van Sekander en Timo pikt op en verdedigd uit.

Maar dan een corner van A`burg en Jesse maakt de gelijkmaker, 1 – 1

Aftrap van Jan en gijs. De druk van Aardenburg blijft en onze verdedigers hebben hun handen vol.

Yorben gaat de strijd aan en wint het duel de pass is net te zacht en komt bij Aardenburg. Weer een corner voor A`burg. De verdedigers werken de bal weg. Wij in de aanval en de doelman pakt de bal. De volgende aanval van Aardenburg was goed opgezet en met ietwat geluk valt hij toch binnen 1 – 2

Siebe en Ari trappen af we zetten druk en gaan gelijk in de aanval we zijn erg dreigend maar weten niet te scoren. Even later een vrijetrap voor A`burg en Sekander had de bal. Dan een corner en die wordt binnen gekopt. 1 – 3. We strijden wel, maar het zet geen zoden aan de Noorddijk.    Rust met een 1 -3 achterstand.

Na de rust tapte we uit een ander vaatje, de inspirerende woorden van de trainers hadden blijkbaar geholpen. Maar of het op tijd was?P1050186Druk voor de goal.

We vallen aan en de A`burgse doelman moest redding brengen. We zetten druk en proberen te scoren. Een ingooi voor ons en we vallen gelijk aan de doelman pakt de bal, Jammer.

Dan een letterlijk moment, Wietse werd op zijn teentjes getrapt, oei oei. Wij krijgen een vrije trap en Ari maakt de 2 – 3.

We strijden als leeuwen en vallen steeds aan maar alle kansen werden niet benut. Aardenburg kwam er regelmatig goed uit maar onze verdedigers en keeper deden het erg goed en er kwam, niemand meer door.

Wij een corner, het schot gaat net over. Aanval Jan geblokt, weer aanval van Siebe naar Jan, schot net over. Hoe we het ook proberen de gelijkmaker mocht niet vallen.

Na nog wat aanvallen over en weer, was daar het eind signaal. 2 – 3 was de eindstand van een hele sportieve, spannende en fanatieke ontmoeting aldus de chinese notities .

The Man Of The Match is onze Reserve doelman, Sekander die volgens de Chinese en Cadzandse omstanders is dit met recht is, super reddingen. Geweldig gedaan. Gefeliciteerd man!P1050198  Een van de vele reddingen

 

Topscorders;

Ari Amys                            9

Jan Aarnoutse                   8

Sekander de Kort               7

Siebe Vercouteren             2

Wietse vercouteren            3

Florian vercouteren           1

Volgende week uit naar Hoek/Phillipine.

Verz. 8.30 uur,  aanvang 9.30 uur.

REL