Verslagen

D1 geeft het in de tweede helft weg.

DSCN0368

Cadzand D1 – Oostburg D2 1 – 3

Zaterdag 12 maart moest de D1 tegen de koploper Oostburg D2.

Otto en Lucas waren niet aanwezig maar ook Rochard en Maarten konden er niet bij zijn. Dus was Lucien vandaag de Trainer en Leider in een, maar wel met een super assistent Michel Schol, bedank man.

Vanaf het eerste begin ging het redelijk gelijk op de eerste kans was voor Oostburg maar Britt wist redding te brengen. Mitchel stoomt op via links en geeft een voorzet maar de bal komt niet op zijn plaats , jammer na zo`n solo actie.DSCN0375

Oostburg weer in de aanval en het schot wordt door Britt gepakt. Dan Jaimy over rechts naar voren zonder al te veel moeite bereikt ze de achterlijn en zet de bal loepzuiver voor, zo zuiver dat de doelman er van schrok en de bal door zijn handen zijn eigen doel binnen werkte,  slecht van de keeper of klasse van Jaimy, ja Klasse van Jaimy dus! 1 – 0

Oostburg een corner en Hidde werkt de bal weg, Mitchel zet een aanval op en kan zelf schieten maar helaas net naast. Een uittrap van Oostburg en Mitchel vangt de bal op en schiet loeihard terug maar mist het doel. Een aanval van Oostburg het schot werd van richting veranderd en Britt kon er niet voldoende aan om de bal te stoppen 1 – 1

Even is er drukte voor onze goal maar we staan goed te verdedigen en onze counters zijn gevaarlijk. Een aanval van Oostburg en het schot wordt door Sven J van de doellijn gered. Klasse actie.

Wij in de aanval Sven vd Plasse in maakt een actie een Hidde schiet de bal over.

Het gaat goed gelijk op de kansjes gaan over en weer tot aan de rust.

Ruststand 1- 1

Na de rust is het eerste wapenfeit een hard schot van Oostburg en dat gaat naast.

Het is druk voor onze goal en Oostburg maakt er werk van, feller en meer gedreven zijn zij op zoek naar de 1 – 2. Verschillende kansen passeren de revue en Britt heeft zeker de hoofdrol. De ene na de andere redding, top.

DSCN0369 Nieuwe aanval op komst, maar Britt red!

Wij komen er nog maar schaars uit en als we dan in de voorhoede zijn verspelen we vrij makkelijk de bal, we kakken in zoals dat heet.

De doelpogingen komen steeds dichter bij het doel, de lat en paal zijn de voorbode van de volgende treffer de volgende aanval is raak 1 -2 ligt binnen. Dan wij weer, maar helaas loopt het uit op niets. Het duurde niet lang of de 1 – 3 lag binnen. Bij ons was de fut er uit en het duurde niet lang meer voordat de scheidsrechter Eelco affloot.

1 -3 verloren, helaas

The Lady Of The Game: ja dat kon er maar een zijn, onze doelvrouwe Britt; de ene na de andere reddingen, waar zelfs onze tegenstander van onder de indruk was. Gefeliciteerd Jongedame!