2016 start moeizaam voor Cadzand

Het jaar 2016 kent een moeizaam begin voor Cadzand. Niet zo zeer in punten uitgedrukt , maar in wedstrijden. Na een zeer lange winterstop met een aantal efficiënte oefenwedstrijden heeft Cadzand anno 12 maart nog maar 2 competitie wedstrijden gespeeld. Thuis tegen Zaamslag werd er met 3-1 gewonnen en een week later tegen Walcheren werd er 3-3 gelijk  gespeeld.

Doordat Heinkenszand en SVD niet genoeg spelers op de been konden brengen afgelopen weken blijft Cadzand genoodzaakt om op het trainingsveld actief te blijven. Cadzand speelt volgende week zaterdag om 12.45 hr in Terneuzen. Daar zullen wij het ritme moet oppakken om de competitie positief te hervatten. In het paasweekend zal er een uitwedstrijd gespeeld worden tegen SVD.