Monster zege in Steen 0 -11

In Steen was`t koud maar werd warm van opwinding 0 – 11

Zaterdag gingen we midden  in de nacht, zo voelde het, naar St. Jansteen waar we de E3g troffen voor een duel in de kou. Precies om 9.00 uur floot de scheidsrechter Annemijn het begin signaal. Gelijk waren we de vecht lustigste en vielen gelijk aan. Siebe die voor de goal kwam kreeg twee kansen achter elkaar maar troffen geen doel.

De volgend aanval ingeleid door Jan werd afgegeven aan Sekander en hij was cool en beheerst en schoot de 0 -1 binnen. Een geweldige start we hadden net 2 minuten gespeeld.  Die klusje zouden we wel  eens even klaren was de instelling,  maar niets is minder waar. We vielen volop aan maar alle kansen en doelpogingen gingen finaal mis.              DSCN0228    Koud man.

Siebe neemt de bal mee van af het midden veld en plaats naar Sekander en zijn schot ging op de lat. Ook Steen viel aan en een scherp schot verdween in het zijnet, we waren gewaarschuwd.  Een aanval van Steen en Matthijs die nog niets te doen had gehad moest redding brengen, het schot van Steen was een goed schot, had zomaar de gelijkmaker kunnen zijn. Eigenlijk de hele eerste helft speelde we ingehouden een beetje mat, als ik het zo zeggen mag. Verschillende kansen gingen mis maar ook steen kwam er niet echt uit zodat ze gevaarlijk konden zijn. Tot net voor de Rust. We krijgen een corner en Wietse, onze corner nemer, nam een korte samen met onze eigen Floriandinho, ja zo noem ik hem nu want zijn schot was op de millimeter zuiver, over alles en iedereen heen in de verre kruising. Ging hij binnen, ultra licht getoucheerd door de keeper. 0 – 2

Steen mocht aftrappen maar scheids Annemijn floot meteen af voor de rust.

Na de rust gingen we het uit een ander vaatje tappen.

We gingen voetballen als of we wilde winnen. Feller op de bal en oog voor een ander. Jan onderschepte de bal op zijn borst en ging neer even lucht happen en weer bikkelen.  Voor we het wisten had Sekander de bal en schoot de 0 – 3 binnen. Gijs in de verdediging en plaatst de bal naar de  vrije Florian hij gaat er vandoor maar wordt getackeld op een te forse manier naar de gedachte van de trainer van Steen en hij haalde de speler naar de kant en deed wat iedere trainer zou moeten doen na zo`n overtreding,  hem corrigeren. Klasse trainer !

Jan Klaar voor de voorzet

Timo was helemaal opdreef onze mini gigant pakte de bal uit de lucht op zijn borst en ging er vandoor.

Wietse die opgekomen was kreeg de bal en maakte een korte draai en schoot in de draai de 0 – 4 binnen.

Even  was het druk voor onze goal, Wietse verdedigde en werkte de bal weg en zonder te blikken of te blozen wekte hij ook even de bal van de andere wedstrijd die naast ons speelde weg. Dat deed hij in een moeite door.

Dan vallen de doelpunten in rap tempo, Jan van de zijkant in een streep 0-5

Jan weer met een lobje maar mist Timo schiet net naast. Gijs veroverd de bal en geeft een steekpass op Siebe naar  Ari en zijn schot mist het doel maar net. Wietse opgekomen schiet en via de binnenkant paal binnen.0 – 6

Sekander in de volgende aanval 0 – 7.

Aanval Jan,  met een steekpass naar Timo speelt door de benen van zijn tegenstander en Sekander maakt de 0 – 8.

Siebe en Ari weten elkaar goed te vinden maar het is Jan die in stelling wordt gebracht zijn schot gaat over. Zijn mama verklaarde langs de kant dat Jan erg hard geroeid is maar dat zelf nog niet doorhad en dat hij daarom overschoot. Goed argument!.

Het schot van Jan gaat over

Weer een aanval en Jan schiet de 9e treffer binnen 0 – 9

Dan een zeer verdacht moment. Matchfixing werd langs de lijn gesuggereerd Jan schiet op doel en Onze eigen Ari werkt de bal van de doellijn van de tegenstander Ja Ja! Zo voorkwam  Ari de 10 e treffer voor ons. Als hier maar geen bestuursvragen van komen. Met nog een paar minuten te gaan bleven we door gaan met scoren.

Wietse weer opgedoken voor de goal en schiet de 0 – 10

Ari weer in actie en schoot de eindstand via de paal in de verre hoek binnen.0 -11

Drie punten in de tas dus.

Jorina, bedank voor de wedstrijd aantekeningen.

Onze jarige Gjs met boeketje snoep, Lekker!

Onze jarige Gijs met boeketje snoep, Lekker! Gefeliciteerd man.

The Man Of The Match;

Dat is naar onze overtuiging Matthijs, in de vroege ochtend in de vrieskou in de goal staan en niets hoeven te doen. Op deze manier de vrieskou moeten trotseren is grandioos. Gefeliciteerd kerel.

Topscoorders

Ari Amys                               7