E 1 Sensationele start met doelpunt regen.

Voetbalwedstrijd Cadzand tegen Philippine op zaterdag 23-jan-2016 in Cadzand.

Wedstrijd begint rustig, de bal wordt heen en weer gespeeld tussen beide doelen het komt nog niet direct tot een doelpunt. Spelers moeten nog even opwarmen.

Tijdens een actie van Philippine in de 10de minuut wordt er ineens gescoord 0-1.

Door de schrik wordt Cadzand wakker geschud. Er volgen een paar  mooie verdedigingsacties van Cadzand.

Via een hoekschop van Wietse gaat de bal via Ari in de goal, het is dan 1-1. Direct daarna neemt Wietse nog een corner en Ari scoort nogmaals 2-1 voor Cadzand. Dat gaat lekker.

Er wordt goed aangevallen door Cadzand verdediging is ook op orde.

Dan volgen er in de 15e  minuut en 16e minuut weer 2 doelpunten voor Cadzand. Waarbij het eerste doelpunt gescoord werd door Ari en het andere doelpunt door Jan via een voorzet van Florian.

Het is inmiddels 4-1 voor Cadzand.

Dan wordt Philippine weer wat gevaarlijker en volgt er een mooie redding van Matthijs. Dan valt Philippine aan en scoort 4-2.

Philippine komt nu lekker op dreef en scoort binnen een paar minuten 2 doelpunten. Nu is het 4-4. Nu weer een hoekschop voor Philippine en het is 4-5 voor Philippine. Cadzand zal nu de druk een beetje moeten opvoeren om het verschil niet te groot te maken.

P1030887  archief foto

Siebe geeft de bal voor en Sekander scoort het is nu 5-5. En ja daar gaat Ari er weer vandoor met de bal maar helaas daar was de keeper van Philippine. Nu gaat de bal weer een beetje heen en weer van de ene goal naar de andere. Philippine valt weer aan en scoort het is 5-6.

Philippine valt aan, maar gelukkig, daar is Matthijs en die houdt de bal tegen. Corner voor Philippine, iederéén voor de goal van Cadzand, dus een doelpunt wordt daarmee voorkomen. We gaan de pauze in met een stand van 5-6.

Direct na de pauze scoort Jan dus 6-6. Dat laat Philippine zich niet op zijn kop zitten dus die gaan vol in de aanval en scoren 6-7.

Beide partijen zijn aan elkaar gewaagd. Er vallen veel doelpunten aan beide kanten. Cadzand komt weer op maar helaas Ari mist, was wel een mooi schot!

Weer een aanval van Philippine en het doelpunt volgt 6-8.

En nu is Cadzand weer in de aanval en Jan mag het afmaken en scoort 7-8. Maar gelijk is Philippine daar weer en ze zijn niet tegen te houden het doelpunt volgt 7-9.

Florian schiet de bal naar voren maar Philippine verdedigt goed.

Corner genomen door Wietse, mooi voor gegeven maar helaas weggekopt door Philippine. Philippine veel voor de goal van Cadzand maar er wordt goed verdedigd door Cadzand en er volgt geen doelpunt meer. De eindstand is 7-9 maar we kijken terug op een mooie en drukke wedstrijd met veel acties.

Na afloop zijn we met zijn allen gezellig friet en frikandellen gaan eten bij Strandpaviljoen Caricole. We kregen ze wel op een hele bijzondere manier geserveerd.

apart maar wel lekker

Namelijk gewoon op tafel en zonder bestek. En als toetje nog een lekker ijsje wat we zelf uit de keuken mochten halen. Smullen maar!

Gewoon met de handen.

Nelly van Liere.

De man of the match. Eigenlijk heb ik er twee  Aridonna met zijn drie juweeltjes van doelpunten. en Siebe die als enige het middenveld onder zijn hoede had en dat geweldig deed. dus mannen gefeliciteerd. Ook heb ik een eervolle vermelding onze debutant  Gijs  deed het heel netjes. in de verdediging. top gedaan kerel!.

De topscorders

Jan Aarnoutse            3

Ari Amys                      3

Sekander de Kort        1

Volgende week uit naar  Terneuzen waar we de strijd aangaan met Terneuzen E5

8.50. verzamelen/vertrek  10.00 uur aanvang.

Nelly hartelijk bedankt voor het verslagje.

REL