Cadzand speelt vriendschappelijk tegen Graauw en Aardenburg

Na het jaarlijkse Jan de Wolf toernooi ligt de focus voor Cadzand weer bij de hervatting van de competitie. Om in het ritme te komen oefent Cadzand op Vrijdag 15 januari tegen Graauw. Op zondag 17 januari zal de wedstrijd tegen Aardenburg gespeeld worden.

Graauw speelt al jaren in de 5e klasse A van het zondag voetbal. De ploeg van trainer Gino van de Broecke staat weliswaar in het rechtse rijtje, maar de resultaten vlak voor de winterstop zijn zeker niet slecht te noemen. Aardenburg probeert na een aantal moeilijke jaren aan te haken in het rechtse rijtje om degradatie te voorkomen. De ‘kikkers’ spelen momenteel in de 4e klasse A zondag.

De wedstrijd tegen Graauw staat gepland om 20.00 hr op ‘De Boomwaai’ in Graauw.
Zondag wordt de wedstrijd om 14.30 hr gespeeld in Aardenburg.

Kortom, zeer twee interessante oefenwedstrijd voor Cadzand. Omdat de competitie pas weer hervat wordt op 13 februari zal Cadzand nog meer oefenwedstrijden spelen de komende weken.