Verslagen

Een 5e plaats na geweldig slotoffensief.

Zaterdag 28 november 2015 om 10.00 uur moesten we tegen de ongeslagen koploper Biervliet.

Met al 27 punten 61 doelpunten voor en slechts 8 tegen waren ze al kampioen voor we aan de wedstrijd begonnen maar niet getreurd wij kwamen om daar te voetballen en het de kersverse kampioen het zo moeilijk mogelijk te maken.

Jammer genoeg kon Jalisco er vanwege andere verplichtingen niet bij zijn.

De rest waren er wel allemaal en vol frisse moed begonnen we aan de wedstrijd Tegen B/H, Biervliet Hooftplaat E1 combie.

De aftrap B/H gaat gelijk richting onze goal en prikken hem gelijk binnen 1-0 even waren we beduusd, maar niet lang. Met de nieuwe aftrap gingen we gelijk in de aan val en slepen er een corner uit de bal komt voor en Sekander kopt de gelijk maker binnen en dat met 1,5 minuten op de klok 1-1

B/H trapt af en daar komen ze weer en binnen de drie minuten is er drie keer gescoord 2-1

Ondanks de overmacht van B/H laten we ons niet simpel wegzetten en strijden we voor wat we waard zijn tegen deze ploeg.

We vallen aan en krijgen weer een corner, Wietse neemt hem en voordat we bal kunnen koppen word hij weggekopt door en verdediger van B/H .

Een aanval en een afstandsschot van B/H maar Matthijs brengt Redding. We staan onder druk en de meeste aanvallen doorstaan we goed maar dan toch, in de 5e minuut ligt de 3-1 binnen.

Timo onderschept, de kleinste van het veld, hij gaat van bijna onze achterlijn via de zijlijn naar de achterlijn van B/H maar zijn voorzet mislukt en daar komen de tegenstanders weer .

We strijden als leeuwen en maken het de tegenstander zo moeilijk mogelijk maar kunnen niet voor komen dat de 4 – 1 binnen wordt geschoten en dat in 9 minuten

Het klasse verschil is veel te groot maar we maken het de tegenstander zo nu en dan erg moeilijk, Siebe onderschept en combineert met Ari en Jan kan er net niet tussen door om richting goal te gaan.

Wietse goed bezig!!

Wietse goed bezig!!

Wietse onderschept en weet Yorben te bereiken. En hij pegelt de bal naar voren waar Sekander er net niet bij kan en daar komen ze weer Timo onderschept , die kleine Gigant, en plaats een snijdende pass op Florian en die gaat er vandoor maar, loopt zich vast. Bart ziet heel goed wat zijn tegenstander wil doen en weet de speler te blokken. Siebe die mee was teruggekomen kon de bal aannemen en zijn weg naar voren inzetten . Ari en Florian zetten een aanval op maar ook deze loopt stuk op een verdediger van B/H . We verdedigen heel goed de kansjes van B/H worden telkens om zeep geholpen door een van onze spelers. Grote klasse ! In de 17e minuut is het dan toch weer B/H die kan scoren 5 -1.

De druk van B/H blijft groot maar wij staan ons mannetje of beter gezegt Matthijs , een voorzet wordt door Matthijs in de lucht aangetikt waardoor Wietse die precies goed stond de bal kon weg werken. Wij weer een aanval, Ari gaat in de aanval en schiet maar de doelman weet de bal te pakken. Dan een aanval van B/H de spits komt alleen voor onze goalie en Matthijs was de betere en keerde de bal vrij simpel.

hard schot maar, onze Matty heeft hem!

Hard schot maar, onze Matty heeft hem!

Met een 5-1 achterstand gaan we rusten.

De tweede helft.

We beginnen bevlogen mag ik wel zeggen. Frivool, luchtig of hoe je het ook noemen wilt maakt niet uit. Ondanks de grote achterstand bleven we heel lekker voetballen, niet een speler liet zijn kopje hangen. Het grootste compliment waardig! Sterker nog, we drukte de tegenstander naar achteren, wil niet zeggen dat zij geen kansen meer kregen, sterker nog bij de volgende aanval van hun werd het zelfs 6 – 1.

De nummer 6 zat binnen

De nummer 6 zat binnen

Florian maak zijn actie en wil naar Sekander spelen maar die is net te laat. Sekander gaat neer en krijgt een Vrije trap.( later in de catacombe gaf Sekander toe over zijn eigen voeten te zijn gestruikeld maar dat ter zijde) Grapje!

Het was geen weer voor een picknick zei Sekander tegn zijn tegenstander.

Het was geen weer voor een picknick zei Sekander tegen zijn tegenstander.

Wietse nam de vrije trap, Timo ving op en plaatse de bal zo scherp als een mes door de verdedigers heen maar daar stond niemand van ons.

Jan ging er op uit en trotseerde 5 tegenstanders in zijn eentje en deed dat niet onverdienstelijk de ingooi was namelijk voor ons. Een duel van Sekander met een verdediger van B/H de bal gaat over de zijlijn, zij gooien in. Ondanks onze druk weten ze er weer een keer door te komen en scoren dan gelijk de 7 – 1

Met zo`n achterstand bleven we strijden, iets wat bij de Supporters van B/H bewonderd werd en dat is wel een groot compliment voor ons als je de bewondering bij je tegenstander afdwingt. Totaal niet uit het veld geslagen bleven we gaan en dat resulteerde in een aanval ingeleid door onze achterhoede Bart en Florian zette druk en Yorben schoot de bal naar voren, Wietse pikte de bal op en zoals zijn Moeder het beschreef: een schot a` la` Wesley Sneijder een strakke streep van een meter of 20 vloog tegen het net.  7 – 2 dus een beter resultaat dan bij de thuiswedstrijd.

Ari in de aanval en speelt de bal naar Sekander en hij werd gelijk door twee op zijn huid gezeten en verloor de bal. We bleven zolang de wedstrijd duurde te scoren mar dat lukte net niet.

Einde wedstrijd betekend ook einde competitie. 10 wedstijden gespeeld 10 punten, 31 doelpunten voor en 43 tegen.

Biervliet/Hooftplaat E1, van Harte gefeliciteerd met jullie  kampioenschap!!!!                                                   en tussen haakjes, van de 10 tegendoelpunten hebben wij er drie gemaakt. (Knipoog).

The Man Of The Match:  ja allemaal komen ze er voor in aanmerking iedereen was geweldig, dus mannen, allemaal van harte gefeliciteerd na het zware seizoen. hebben jullie allemaal top de voetbalt.

De Topscoorders:

Ari (donna) Amys                                12

Sekander de Kort                                  7

Jan Aarnoutse                                        5

Florian(dinhio) Vercouteren            3

Siebe Vercouteren                                 3

Wietse vercouteren                                 1

Woensdag a.s. trainen.

Zaterdag om 10.15 komt Sinterklaas bij Just Enjoy voor de MF1 & de E-tjes

Woensdag 9 december laatste training en evaluatiegesprek met de ouders.

 

REL