Tweede maal winst op Breskens E2

Zaterdag 14 november `15 uit naar Breskens.

Zaterdag stond alweer het 8e duel van het najaar seizoen op het programma deze keer tegen de mannen uit Breskens.

Zwaar gehavend gingen we er heen, Yorben en Jalisco konden er niet bij zijn, met recht de men off the match.

De wedstrijd; in de eerste minuten zijn we al de baas op het veld we spelen heel goed en spelen geweldig over maar vooral we stormen op naar hun doel Floriadinhio maakte zijn actie en zette voor waar Ari al klaar stond om de bal binnen te pegelen en dat het een pegel was laat dat duidelijk zijn.

0-1

Maar Bresjes leek niet echt onder de indruk en stootte door onze verdediging en pegelde terug, gelukkig kon onze goalie hun inzet keren, een goede redding van Matthijs.

Een sterke aanval van Breskens maar Wietse en Bart loste dat wel even op met Bart in de hoofdrol, tactisch en zonder vrees maakte Bart een actie en speelde simpel over naar Wietse. We voetballen erg lekker en Sekander wordt aangespeeld hij kan schieten maar de bal gaat helaas naast. Breskens weer in de aanval en weer is het Matthijs die redding bracht.

Dan Ari weer met de 0-2 weer zo`n mooi doelpunt .P1050075

Wietse in de verdediging en hij moet gedacht hebben ik zal eens scoren. Dat deed hij op fenomenale wijze alleen het was het grote doel aan de zij kant en dat doelpunt werd niet door de scheidsrechter goed gekeurd.(οj-).

P1050066 De bal werd weggewerkt maar niet voor lang.

Het blijft spannend dan weer zo`n super actie van Bart, twee man gepasseerd en heel simpel de derde ook even het bos in sturen, geweldig.

Rust met een 0-2 stand lekker gevoel.

De tweede helft is al net zo spannend als de eerste de kansen gaan over en weer Wietse met een pegel maar die werd geblokt, Jan op stoomsnelheid van onze achterlijn naar de hunne maar de voorzet wordt weggewerkt. Ari heeft niet voor niets de bijnaam Aridonna gekregen, en maak die bijnaam weer waar en daar ging de derde binnen 0 – 3    hattrick Ari kunnen we hem nu ook noemen. Timo vangt op, op het middenveld en laat even zien dat hij met zijn korte beentjes er een behoorlijke snelheid in heeft en laat de tegenstander ver achter zich.

Timo overziet het allemaal

Het zijn de dolle minuten van Timo want weer komt een tegenstander en Timo heeft de bal weer voor de Bresjaander het door heeft.

We vallen aan en missen telkens doel. Ook Bresjes valt aan en toch weten we door goed verdedigingswerk en keepersvakmanschap het doel schoon te houden. Siebe controleert het midden veld en gaat regelmatig mee naar voren, het zelfverzekerde straalt er van af.

Het duurde niet lang of zijn zelfverzekerdheid werd bewaarheid en schot de 0-4 binnen. Door de zin naar meer doelpunten kruipen we naar voren en maken we meer ruimte voor de tegen aanvallen en die komen er ook.

Bart deed het zelfs goed als gelegenheidsspits.

P1050119Een voorzet uit het boekje.

Voor we het weten krijgt Bresjes een paar kansjes en dan gaat de bal via de paal binnen 1 – 4 een verdiend doelpunt gezien het wedstrijd verloop.

De regen gaat vallen en de wedstrijd is ten einde, de drie punten zijn voor Cadzand E1.

Dan: The Man Of The Match, de dames van het wedstrijdsecretariaat, Jorina, Janet en Hanneke hadden hun beslissing al gemaakt en Remy en ik keken elkaar eens aan en daar konden we niets tegen in brengen. We konden geen argumenten vinden om het op te nemen tegen deze drie dames, sterker nog, we waren het er wel mee eens.

The Man Of The Match

Bart Vermue, gefeliciteerd met je titel Man Of The Match, ga zo door man!!!!!

Topscorders

Ari (donna) Amys                             12