Cadzand zet reeks door in Hoek.

Zaterdag 7 november stond de uitwedstrijd tegen Hoek op het programma. Cadzand heeft inmiddels een reeks gemaakt met 5 overwinningen en hoopt deze voort te kunnen zetten op sporpark ‘Den Oek’. Hoek staat op een 4e plaats. De wedstrijd werd om 14.30 hr gespeeld, tegelijkertijd met de Wedstrijd Hoek 1 – Spijkenisse 1. Het veld was moeilijk bespeelbaar, waardoor Cadzand het gewenste positiespel moeilijk tot uitvoer wist te brengen in de beginfase.

De wedstrijd was nog geen 5 minuten oud of Rik kopte de bal tegen de netten. Na 10 minuten was het Bjorn die de 0-2 binnen tikt. Een voorzet van rechts werd door de keeper niet goed verwerkt en kwam voor de voeten van Bjorn terecht. Cadzand was de bovenliggende partij, maar speelde zeker in de beginfase slordig. Bjorn stond wederom op de goede plaats om een voorzet van links binnen te koppen. Althans dat dacht hij. doordat de bal van richting werd veranderd scoorde Bjorn voor het eerst in zijn leven met zijn neus/tanden. DE wedstrijd was al binnen een half uur beslist door Cadzand. Echter, het slordige spel zorgde voor frustratie bij de trainer. Vlak voor rust werd het 0-4 door Tim. Wederom een strakke voorzet van rechts werd zeer fraai tegen de netten geschoten door Tim. We gingen met 0-4 de kleedkamers in. In de rust werden Peter en Eelco bedankt voor hun bewezen diensten. Peter is net terug van een blessure en Eelco werd gespaard voor de belangrijke en zware match tegen Borssele. Na de rust was het een onveranderd beeld. Cadzand maakte voornamelijk het spel, maar was nog steeds slordig in balbezit. Hoek kwam dan ook zeer verdiend op een 1-4, in een fase dat de verdediging van Cadzand moeite had. Gelijk daarna werden de zaken weer recht getrokken door een goal van Gio. Een strakke voorzet van Rik werd door Gio goed binnen gegleden. Dave zorgde daarna voor de 6-1. Hij werd diep gestuurd en oog in oog met de keeper faalde hij niet. De mooiste goal kwam van Karsten. Niek zette vanaf links een snelle 1-2 op met Giovanni en gaf gelijk de voorzet die voor Karsten ‘ makkelijk’ was binnen te tikken. Eindstand 1-7.

Volgende week staat de zware wedstrijd tegen Borssele op het programma. Borssele bestempelde zich vooraf als titelkandidaat en zal Cadzand het vuur aan de schenen willen leggen. Een fysieke ploeg die wij veel accurater zullen moeten bestrijden als Hoek.