Het zat er niet in vandaag

Hoek/Philippine E1 op bezoek.

Zaterdag 7 November moesten we tegen de E combinatie van Hoek en Philippine voor het gemak zal ik ze HP noemen.

HP begint sterk en organisatorisch is het even zoeken voor ons om even in balans te komen. Een aanval van HP en door het midden wordt de bal verlengt en de bal rolt binnen 0 – 1

HP valt aan en Wietse moet verdedigeng. Wij vallen aan met Jan in de hoofdrol en zijn schot wordt gepakt door de keeper van HP.

Een corner genomen door Wietse, de bal draait naar de goal en de doelman weet de bal te pakken, jammer.  De wedstrijd gaat goed gelijk op de kansjes gaan heen en weer.

Een in gooi naar Jan en hij maakt de actie en schiet de gelijkmaker binnen. 1 – 1

Het spel gaat op en neer en dan is daar het tweede doelpunt van HP 1 – 2

Jalisco die goed op dreef is, neemt de bal aan en gaat met de bal richting de achterlijn zijn voorzet lukte niet maar wel hield hij er een corner aan over.

P1040957ARCHEF AFBEELDING

De corner werd weggewerkt.

Jalisco ontpopt zich vandaag als een Red bull overal is hij te vinden op het veld en weet regelmatig de bal super slim te veroveren. Jalisco plaatst de bal naar Florian en Siebe staat al op zijn positie om de bal op goal te schieten, zijn schot ging rakelings voor langs Jammerlijk genoeg niet de gelijkmaker die wel verdiend zou zijn. Een kansje voor ons en een kansje voor hun met de gevaarlijkste voor ons. Timo krijgt e bal en schoot van grote afstand op de goal net voor de keeper stuit de bal maar de keeper van HP kon er net bij anders had de bal zo de goal in ge gaan. Heel jammer het had een prachtig doelpunt geweest.

Een vrijetrap Jan kopt net over. Schot van Sekander net naast, Siebe die voor de goal net niet bij de bal kon.

Rust.

De tweede helft, Jalisco onderschept maakt zijn actie en speelt de bal naar Ari die door plaats op Jan zijn schot werd gered door de doelman van HP. Onze Kleine Gigant ‘ Timo’ pakt de bal af van zijn directe tegenstander ( en dat tussen drie andere spelers van HP ) maak een rapé schijnbeweging en is weg laat daar drie man beteuterd staan en speelt de bal op maat naar Ari maar de bal kaatst van zijn voet en de HP verdediger heeft de bal.

archief afbeelding

Aanval van Ari maar de bal gaat naast. De kansjes zijn er wel maar het ontbreek ons aan het geluk ze er in te schieten.

Matthijs trapt uit en jan speelt door naar Jalisco en zijn schot mist de kracht en verdwijnt naast  de goal.

Een aanval van HP het schot beland op de lat en in de rebound wordt de bal als nog binnen geschoten 1- 3.

Dan een kans voor Siebe ingeleid door Jalisco maar het schot gaat naast.

De kracht is er uit en we gaan erg moeizaam te werk met als gevolg dat het 4e doelpunt van HP binnen valt. En ondanks dat hebben we nog wel wat kansjes met als hoogte punt de kopbal van Jan die net naast ging. De wedstrijd eindigde in 1 – 4.

Super begonnen aan de wedstrijd en in de tweede helft was de kracht er uit zo leek het.

The man of the match, daar waren we het er snel over eens, de inzet en vechtlust deed REL versteld staan, een openbaring was het zeker.

Jalisco Jäger, Je was geweldig vandaag gefeliciteerd, man!

Topscoorders

Ari (donna) Amys                   9

Sekander de Kort                   6

Jan Aarnoutse                        4

Florian(dinhio) Vercouteren 2

Siebe Vercouteren                 1

Volgende week uit naar Breskens.

10.30 uur vertekken en 11.15 uur aanvang.

REL