Cadzand Mini-F op bezoek in Sluiskil!

Vandaag stond er voor de Mini-F van Cadzand weer een toernooitje op het programma. Plaats van handeling was ditmaal Sluiskil, waar we twee teams van Sluiskil en twee ploegjes van HVV’24 troffen. Sluiskil was voor ons een nieuwe tegenstander, tegen HVV hadden we al eens in Terneuzen gespeeld.

Voor het eerst stonden we met een voltallige selectie bij Schrier klaar om te vertrekken. Ilse, Amy, Carlos, Joep, Finn, kleine Niels en trainer grote Niels vertrokken met de ouders vol goede moed richting het Oosten. Trainer Lucien kon er helaas niet bij zijn. Hij moest een wedstrijd in Cadzand fluiten en moest daarnaast met de E’tjes op de foto.

Cadzand M1 – HVV’24 M2

Eenmaal aangekomen in Sluiskil werd het veld door de mini’s van Cadzand eerst uitvoerig geïnspecteerd. Na het tellen van alle bladeren werd er ook met de bal heen en weer getrapt en Cadzand was klaar voor de eerste wedstrijd. Tegenstander was HVV’24 M2. In Terneuzen hadden we een paar weken geleden al eens tweemaal tegen een ploegje van HVV moeten spelen en destijds werd er helaas tweemaal verloren.

Ook dit keer kon Cadzand helaas niet winnen, al werd er wel hard voor gevochten. Kleine Niels wist namens Cadzand het eerste doelpunt te scoren, alleen schoot hij de bal helaas in eigen doel. HVV vond dit blijkbaar erg zonde, want ook zij scoorden in hun eigen goal! De uitslag was uiteindelijk 1-3 voor HVV’24.

Cadzand M1 – Sluiskil M2

De tweede wedstrijd was tegen een team van Sluiskil, een nieuwe tegenstander voor ons. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar het was de thuisploeg dat op voorsprong kwam. Cadzand liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Kort voor tijd werd deze gescoord door Joep! Een eervolle vermelding hierbij voor Ilse, want vooral dankzij haar inzet kon Joep de 1-1 binnenschieten. Goed gespeeld!

HVV’24 M1 – Cadzand M1

Vol goede moed ging Cadzand vervolgens de confrontatie aan met de mini’s van opnieuw HVV, ditmaal in een andere samenstelling. Dit ploegje had volgens hun trainer al 24 wedstrijdjes gespeeld en er daarvan 23 gewonnen. Dit was ook terug te zien op het veld, want Cadzand kon helaas weinig uitrichten tegen dit goede ploegje. Joep hielp HVV met een eigen goal de geel-blauwen aan 0-1 en HVV liep vervolgens uit naar……. laten we de uitslag maar niet noemen (0-8).

Sluiskil M1 – Cadzand M1

Snel op naar het volgende wedstrijdje. Dit was tevens de laatste partij van dit toernooitje. Opnieuw troffen we een ploeg van Sluiskil, met in de gelederen het kleinste spelertje van het toernooi. Dit meisje speelde zeer verdienstelijk mee tegen de grote jongens en meiden van Cadzand. Sluiskil won deze wedstrijd met 0-2.

Na afloop van het toernooitje werden er nog penaltys genomen. Haast alle Cadzand-penaltys waren raak, prima gedaan dus!

Amy, Ilse, Carlos, Joep, Finn en kleine Niels, zeer goed gespeeld en op naar het volgende toernooi!

Grote Niels