Twidde kan weer niet scoren (deel 4)

Nadat Zaamslag eerst had aangegeven waarschijnlijk niet te kunnen komen hadden ze toch nog een team bij elkaar weten te sprokkelen zodat we om 12.15 uur konden beginnen aan onze nog maar tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Eigenlijk was het een paar minuten later, want twee van de drie Zaamslag-auto’s wist de weg niet zo goed en dachten schijnbaar dat Cadzand aan de andere kant van de Westerschelde lag….

Al in de eerste minuut hadden we een prima mogelijkheid om de score te openen toen Ruben alleen op de keeper af kon gaan, maar hij schoof de bal net naast. Dit was illustratief voor de rest van de eerste helft, want Paul, Mochtar 2x, nog eens Ruben en Jesse wisten uit goede kansen de bal niet in het net te krijgen. Er werd wel redelijk gevoetbald en weinig tot niets weggegeven.

Dan moest het de tweede helft maar gebeuren. Ondanks dat het spel een stuk minder was kregen we nog genoeg kansen. De bal ging er echter maar niet. Ruben schoot voor een leeg doel vanuit een moeilijke hoek naast en Paul zag een knap afstandschot vlak voor tijd net uit de hoek worden geranseld door de keeper. Het spel leek ondertussen nergens meer op. Dankzij dit slordige spel kreeg ook Zaamslag in de tweede helft zowaar nog wat kansen. Wesley verdedigde gelukkig sterk toen Zaamslag opeens met 2 man op Remy kon aflopen.

Een wedstrijd die we absoluut moesten winnen wisten we zo dus niet te winnen: de goed fluitende Frans floot af bij een 0-0 eindstand in een sportieve wedstrijd. Volgende week uit naar HVV’24 in Hulst.