Cadzand ziet concurrentie punten verspelen. (met foto’s)

Zaterdag 31 Oktober stond de wedstrijd tegen Terneuzen op het programma. Cadzand wist de laatste 3 wedstrijden met winst af te sluiten, terwijl Terneuzen na een goede start de laatste wedstrijden niet met winst wist af te sluiten. Na de 6-0 overwinning tegen Nieuwland moest Cadzand echter weer met beiden beentjes op de grond blijven staan.

De eerste helft ve_MG_5070rliep zoals verwacht. Terneuzen werd bestempeld als een stugge ploeg
en daar had Cadzand moeite mee.

Mede door slordig balverlies en mannelijk voetbal was de start matig. In tegenstelling tot het matige spel, was het echter Giovanni die in 15 minuten tijd een loepzuivere hattrick scoorde. Roy stond aan de basis van de eerste goal. Na een mooie solo wist hij het overzicht te bewaren. Hierdoor kon ‘Gio’ zijn eerste goal van de middag intikken. De tweede goal viel na een half uur spelen. Giovanni werd buiten het strafschop gebied aangespeeld en met kap, draai en gefrommeld wist hij de bal simpel achter de keeper te ‘punteren’. De ban was gebroken bij Terneuzen en Giovanni scoorde na goed overzicht van wederom Roy zijn 3e goal van de middag.

In de 2e helft was Cadzand de betere _MG_5037partij, maar moest het opnemen tegen een ‘geparkeerde bus’ bij Terneuzen. Ondanks verschillende mogelijkheden vielen er geen doelpunten meer.

Mede door de overwinning en door het verlies van Spui en Walcheren wist Cadzand wederom verder uit te lopen op haar concurrenten. Aankomend weekend zijn er weer ‘bonuspunten’ te behalen. Cadzand neemt het op tegen een zeer lastige en onberekenbaar Hoek. De concurrenten spelen voornamelijk tegen elkaar.