Cadzand overtuigend langs Nieuwland.

Zaterdag 24 oktober stond de wedstrijd tegen Nieuwland op het programma. Nieuwland, de nummer 3 op de ranglijst, werd gezien als een lastige tegenstander. Cadzand werd deze week meerdere malen door de trainer gewaarschuwd, dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Nieuwland had immers nog geen duel verloren. Daarnaast was hun 1e elftal aan het genieten van een vrij weekend.

Cadzand begon zeer gemotiveerd aan de wedstrijd. Dit resulteerde in de 5e minuut voor de eerste goal van Rik. Rik werd op rechts goed de diepte ingestuurd. Hij twijfelde geen moment en haalde hard uit. De 2-0 viel ongeveer 10 minuten daarna. Een goed, en strak, genomen corner van Karsten werd snoeihard binnen gekopt door Rik. De ban bij Nieuwland was gebroken en vlak voor rust werd het 3-0 door Karsten. Na de rust was de honger naar goals nog niet gestild. Al snel in de 2e helft liep de stand uit naar 6-0 door goals van Roy, en 2x Bjorn. Zeker de goal van Roy mag bestempeld worden met ‘magisch’. Een penalty bracht Nieuwland een doelpunt als troost. Karsten maakte de klus af door vlak voor tijd de 7-1 binnen te koppen.

Een compliment voor de inzet en beleving afgelopen weekend. Houdt dit vast mannen!!

As zaterdag staat de wedstrijd tegen Terneuzen op het programma. een lastige tegenstander met een aantal wedstrijden minder gespeeld. Weer een cruciaal duel voor Cadzand om de druk op de rest te vergroten.  Het 2e speelt thuis tegen Zaamslag.