Verslagen

Twidde kan weer niet scoren

Na twee forse nederlagen op rij gingen we met een ruime selectie op pad naar Spui om onze goede seizoensstart eindelijk een vervolg te geven. Alle goede bedoelingen ten spijt, halverwege stonden we alweer ruim achter. Een snoeiharde kopgoal uit een corner waarbij we stonden te slapen, een foutje van Remy (yes, eindelijk kan ik dat eens in het verslag zetten!) en een snelle counter zorgden voor de 3-0 ruststand. Zelf veel kansen creëren lukte niet. Mocktar was na een solo dichtbij een treffer maar wachtte iets te lang met schieten en (ik dacht) Peter M kopte naast na een mooie aanval via Paul en Wesley.

De gehele rust werd gebruikt om een formatie voor na de thee in elkaar te zetten. De tweede helft werd er wel wat beter gevoetbald en was gelijkopgaand. Spui kon weinig meer creëren, maar ook wij kregen weinig uitgespeelde kansen. Een overduidelijke strafschop werd ons 10 minuutjes voor tijd onthouden en Jesse reageerde zich vervolgens even af. Ook de normaal gesproken toch erg verlegen jongens Peedewee en Henk deden verbaal een duit in het zakje. De verder sportieve wedstrijd werd vervolgens door de scheidsrechter dan maar gestopt: 3-0 eindstand dus. Weer niet gewonnen, weer niet gescoord. Van de 5 goals die we tot nu toe hebben gescoord zijn er 4 van heren die na deze fenomenale prestatie meteen promotie naar het eerste afgedwongen hebben. Voor jongens met ambitie dus het vriendelijke verzoek om er de volgende wedstrijd eens een paar binnen te knallen… Goal nummer 5 is trouwens van Jesse, maar die raakt de laatste weken vooral tegenstanders…

Komende zaterdag is op verzoek van Hoek de wedstrijd verzet en zijn we dus vrij, de week erna eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. Zaamslag is dan de tegenstander.